سلام بیاین راجبه رسم هایی ک تو عروسیاتون دارید بگید مثلا من شمالیم ما رسم داریم شب حنابندون خانواده عروس تو تالار عروسی میگیرن به خرج خودشون بعد از شامم داماد اعضای خانوادشو میاره و خواهرای دوماد مراسم حنابندونو اجرا میکنن رو دست عروسو داماد حنا میذارن فرداشم خانواده داماد عروسی میگیرن ک صبحش خانواده عروس لباس دامادو تو سینی های گرد بزرگ با گل شیرینی میوه تزیین میکننو میبرن خونه داماد بعدشم دوستای داماد و خانوادش لباس دامادو تنش میکنن دومادم میره دنبال عروس میبرتش خونه مادرش غروبم با خانوادش میرن دنبالش پدر عروس دستشونو تو دست هم میذاره و یه دعا رو بازو عروس میبنده و به داماد طلا میزنه بعد داداش عروس اینه و شمعدونشو داره و عروسو میبرن خونه داماد و خانواده عروسم دنبالشون میرن اگه دوست دارین بازم میگم از بقیه مراسماتمون شما هم بگید
وااا😂😂 اومد و عروس تا ۲۵ سال مجرد موند ۱۰ سال نزنه پشماشو؟؟ اونوقت باید گیس کنه بندازه گردنش ک😂
اره حتی اگر تا 30 سالگی ازدواج نکنه ولی خیلی زود ازدواج میکنن حتی اگر امروز خاستگاری کردن اخر هفته عقد میکنن حتی اگر اخلاقا بهم نخورد و طلاق گرفتن بد نمیدونن طلاق گرفته رو هم زود شوهر میدن میگن طلاق گرفته پاکتراز اونی ک نانزد بوده و یادوست پسرداشته
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
ممنونم دخترش همیشه میگه برای شادی قلب بابای عزیز دلم صلوات
ممنون میشم هر کی دوست داشت ی صلوات مهمونش کنه
میدونم امشبم از خواب میپرم 😥 از گریه تا سحر خوابم نمیبره😭 این زنده موندنه؟ هه 😏 بازنده موندنه!!! بی دوست زندگی مرگ از تو بهتره ... اون رو برو داره پرواز میکنه 😇 میبینمش هنوز از پشت پنجره🎇 هی دست تکون میدم🙆♀️ هی داد میزنم😣 اون سنگدل ولی هم کوره 🙈هم کره🙉 حتی اگه من از این عشق بگذرم🏃♀️ قلب شکستم 💔 از حقش نمیگذره☹ هه... دوران گیجی و سرگیجگیت گذشت محکم بشین دلم این دوره آخره😇