سلام بیاین راجبه رسم هایی ک تو عروسیاتون دارید بگید مثلا من شمالیم ما رسم داریم شب حنابندون خانواده عروس تو تالار عروسی میگیرن به خرج خودشون بعد از شامم داماد اعضای خانوادشو میاره و خواهرای دوماد مراسم حنابندونو اجرا میکنن رو دست عروسو داماد حنا میذارن فرداشم خانواده داماد عروسی میگیرن ک صبحش خانواده عروس لباس دامادو تو سینی های گرد بزرگ با گل شیرینی میوه تزیین میکننو میبرن خونه داماد بعدشم دوستای داماد و خانوادش لباس دامادو تنش میکنن دومادم میره دنبال عروس میبرتش خونه مادرش غروبم با خانوادش میرن دنبالش پدر عروس دستشونو تو دست هم میذاره و یه دعا رو بازو عروس میبنده و به داماد طلا میزنه بعد داداش عروس اینه و شمعدونشو داره و عروسو میبرن خونه داماد و خانواده عروسم دنبالشون میرن اگه دوست دارین بازم میگم از بقیه مراسماتمون شما هم بگید
من شوهرم گیلانیه ولی فک میکنم مازندرانی ها بهتر باشن مهربونتر و گرمتر باشن
میدونم امشبم از خواب میپرم 😥 از گریه تا سحر خوابم نمیبره😭 این زنده موندنه؟ هه 😏 بازنده موندنه!!! بی دوست زندگی مرگ از تو بهتره ... اون رو برو داره پرواز میکنه 😇 میبینمش هنوز از پشت پنجره🎇 هی دست تکون میدم🙆♀️ هی داد میزنم😣 اون سنگدل ولی هم کوره 🙈هم کره🙉 حتی اگه من از این عشق بگذرم🏃♀️ قلب شکستم 💔 از حقش نمیگذره☹ هه... دوران گیجی و سرگیجگیت گذشت محکم بشین دلم این دوره آخره😇
میدونم امشبم از خواب میپرم 😥 از گریه تا سحر خوابم نمیبره😭 این زنده موندنه؟ هه 😏 بازنده موندنه!!! بی دوست زندگی مرگ از تو بهتره ... اون رو برو داره پرواز میکنه 😇 میبینمش هنوز از پشت پنجره🎇 هی دست تکون میدم🙆♀️ هی داد میزنم😣 اون سنگدل ولی هم کوره 🙈هم کره🙉 حتی اگه من از این عشق بگذرم🏃♀️ قلب شکستم 💔 از حقش نمیگذره☹ هه... دوران گیجی و سرگیجگیت گذشت محکم بشین دلم این دوره آخره😇
اومد و عروس تا ۲۵ سال مجرد موند ۱۰ سال نزنه پشماشو؟؟
اونوقت باید گیس کنه بندازه گردنش ک😂
خیلی قشنگه آره ولی من اردبیل زندگی نمیکنم تهرانم بعد هم دیگه فک نکنم پامو بذارم اونجا چون خاطره بدی دارم برادرم از تهران مهمون میره اردبیل و فوت میکنه ۵ ماه پیش😔