2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودت باید انتخاب کنی الان بگم برو معماری میری یا پزشکی خودت توان خودتو بسنج ببین تو چی بیشتر مهارت یا استعداد داری

انسان خوبی باش ولی وقتت رو برای اثباتش ب دیگران تلف نکن🤷‍♂️الهی یهویی همونی بشه ک دلتون❤میخواد 

اول ببین این کرونا تموم میشه یا نه 😂

بعدشم یه رشته ای برو که مطمعن باشی کار براش هست و تو هم دوسش داری

یعنی خودتو تو محیط کارش ببین 

ببین مثلا میتونی یه دکتر باشی و خ روز خون و مرگ مریض ببینی 

یه دورانی هم بود که خیلی ها وقتی سرما میخوردن پروفایلشون میذاشتن سرماخوردگی خر است😐 حالا باید ازشون پرسید سرماخوردگی خر است؟؟ نه من میخوام بدونم سرماخوردگی خر است؟؟ یا این کرونای خاک برسر؟؟ اتفاقا سرماخوردگی خیلی هم باشعور و نجیب بود ☹️🤧..... من خوشبخت ترین زن دنیام🤗خدایا شکرت
یکم بیشتر بگو😐🎈

خوب اینک درسم خوب 

ب کامپیوتر علاقه دارم ولی اصن بلد نیستم باهاش کار کنم 

ب روانشناسی هم عراقه دارم ولی باید ادبیات بخونم بدم میاد

بنده ی خدا ، بنده ی آزادی ، بنده ی میهن

چند سالتع؟ینی چی نمیدونی تو چی استعداد داری مثلا تو رشتع ورزشی ؟هنری؟نقاشی ؟عکاسی ؟موسیقی

14 

هیچی استعداد ندارم 

ولی درسم خوب 

ب کامپیوتر علاقه دارم ولی بلد نیستم باهاش کار کنم 

ب روانشناسی هم علاقه دارم و از ادبیات بدم میاد

خوب اینک درسم خوب  ب کامپیوتر علاقه دارم ولی اصن بلد نیستم باهاش کار کنم  ب روانشناسی هم ...

خب برو کامپیوتر🎈😒

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

14  هیچی استعداد ندارم  ولی درسم خوب  ب کامپیوتر علاقه دارم ولی بلد نیستم باهاش کا ...

خب بدیت اینع کع دوست داری ولی براش تلاش نمیکنی ،دوما اینکع انگیزع نداری ،این بی حوصلگیت مانعت میش 

ببین سنت خیلی کمه منم نمیخوام درس اخلاق بدم ولی همین رشتع کامپیوترت عالیع همع هم ک از دوران ژفولیت چیزیو بلد نیستن بشین پشت کامپیوتر س بار خراب کنی حداقل سر چهارمین بار یاد میگیری یا برو کلاس

یا ادبیاتتو قوی کن واقعا سخت نیست بخوای میتونی

فقط این بی حوصلگی دل مردت کردع

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

خب بدیت اینع کع دوست داری ولی براش تلاش نمیکنی ،دوما اینکع انگیزع نداری ،این بی حوصلگیت مانعت میش&nb ...

خب اصن کامپیوترم ندارم 😐

فوق العاده حالم از ادبیات بهم میخوره فقط از ادبیات میدونم فعل چیه 😂😐😐😐

افرین خیلی بی حوصلم اصن حال هیچ کاریو ندارم 

اگ ی جا شکست بخورم دیگ ولش میکنم

میدونم چی میگی دل مردگی و بی انگیزع بودن خیلی بدع،ببین اول چی دلمرده ات میکنه دورش کن ،دنیای دخترونتو رنگی کن خیلی بهت انگیزه میده 

ب پدرت بگی کامپیوتر نمیتونع بخره ،مثلا در حد دست دوم هم خوبه عیبی ندار 

تو ورزش تخصصی نداری؟میتونی اگ ی رشته خوبی بری ب جای خوبی برسی خصوصا ورزشای انفرادی

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

14  هیچی استعداد ندارم  ولی درسم خوب  ب کامپیوتر علاقه دارم ولی بلد نیستم باهاش کا ...

کلا پارادوکسی شما

آن که انتظار دارد هر چهار فصل سال بهار باشد. نه خود را می شناسد. نه طبیعت را و نه زندگی را...
میدونم چی میگی دل مردگی و بی انگیزع بودن خیلی بدع،ببین اول چی دلمرده ات میکنه دورش کن ،دنیای دخترونت ...

ورزش دو سال رفتم تکواندو ولش کردم 

چون واقعا مادرم مثلا اگ میرفتم ازمون میدادم قبول نمیشدم 

همش میزد تو سرم یا دیگ نمیزاشت برم 

منم استعداد انچنانی نداشتم توش 

الان فوق العاده عاشق شنا ام 

و استعدادم دارم 

ی ترم رفتم تابستون بقیش دیگ نتونستم فرار ادامش برم بعد کرونا اگ خدا بخاد 

ب ویولن هم علاقه دارم 

میخام بخرم اگ شد 

دعا کن ک بش