2777
2789
عنوان

بیایید براتون حمد بخونم

74 بازدید | 16 پست

بچها بیایید براتون حمد بخونم شمام برای سلامتی پدرم دعاکنیدلطفا یکی دوساعته فقط اشک میریزم مشکل داره سلامتیش تو خطره نپرسید فقط اگه خواستید دعاکنید

بگو تا برات حمدبخونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4162853/اونایی-که-حاجت-دارن-بیان

شنیدم دعای نی نی سایتی ها خیلی زود میگیره. خدایا یه مشکل و گره خیلی بزرگ تو زندگیمه برطرفش کن دوستان گلم التماس دعا دارم. هرکی دعا کرد برام بهم بگه براش صلوات بفرستم 

واسه مامانم میخونی؟ یکی از مهره های کمرش شکسته خییییلی دعاش کنید 

شنیدم دعای نی نی سایتی ها خیلی زود میگیره. خدایا یه مشکل و گره خیلی بزرگ تو زندگیمه برطرفش کن دوستان گلم التماس دعا دارم. هرکی دعا کرد برام بهم بگه براش صلوات بفرستم 

عزیزم متوسل شو به اهل بیت وحضرت زینب علیهم السلام

نماز حاجت بخون و نذر کن برا بهبودی شون ان شاءالله حتما خوب میشن

به تاپیک پروفایلم حتما سربزن❤

مددکار اجتماعی ، اگر درخصوص خدمات بهزیستی برای فرزندان بدسرپرست و یا توانخواهان دچار معلولیت سوالی داشتین در خدمتم 🌹.زمان برامتحان من وتو می گردد تا ببیندچون که صدای هل من ناصر امام عشق برخیزد چه می کنیم؟ .دوست داری یارش باشی؟ بسم الله ... اسوه ات مشخص است : عباس بن علی(ع)... بدون امام اش آب هم نخورد...لازم نیست که در فراق اش عطشان شوی... فقط کافیست که به اندازه ی لیوانی آب تشنه ی ظهورش باشی .....  منتظر تون هستیم 🔴🔴👈کانال ایتا با ایدی 🔴🔴🔴@monji_313_1

پدرمم فوت شده بی زحمت براش میخونی واسه دوستتمم فوت شده بخون .....خدا پدرتو برات نگه دار بلا ازش دور باشه

ظهور و سلامتی اقامون صلوات😍دعا کنین دختر دار هم بشم انشالله حاجت قلبیتون براورده بشه 😍😍😍😍😍😍
سه تا خوندم عزیزم انشاا...ک سالم و تن درست باشن

ممنونم همچنین شما واستون آیه الکرسی میخونم سه تا