2777
2789
عنوان

چرا اینطوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

249 بازدید | 13 پست

براشوهرم عکس از شکمم فرستادم (یه شهر دیگه است). برگشت گفت چقدر بزرگ شده . بعد گفت دیدی بهت گفتم تاقبل از اردیبهشت بزرگ میشه . منم گفتم خوب اره منم میدونستم بعد گفت نه توفکر نمیکردی اینقدر بزرگ شه   به حرف دیگران بیشتراز من اعتماد داشتی . به من اعتماد نداشتی و ... .

چرا باید سرموضوعات کوچک اینقدر حالگیری کنه ؟حالا من گفته باشم نه زیاد بزرگ نمیشه و نظرم بانظرش متفاوت نباشه . باید اینطوری حرف بزنه . 

این اولین بارش نیست و نمیزاره اوقات خوشی داشته باشیم 

یه نی نی تو راهی دارم که بی دعوت داره میاد 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو رفتارهات ،شوهرت را زیاد میکوبی؟

برعکس اونه که زیاد منو میکوبه . احساس میکنم مشکلش خیلی حاده قبلا توی تاپیک دیگه ام گفته بودم سیتالوپرام مصرف میکنه . دارو مخصوص افسرده ها و وسواسی هاست . شاید به خاطر وسواسشه

اره . به جا اینکه من نازکنم اون ناز میکنه

با خنده و زبون خوش می گفتی ارررره انگار نی نی واسه بزرگ شدن عجله داره. 

یا اینکه با خنده بگی راست میگیاااا، اصلا بهت ایمان آوردم از این به بعد هر چی تو بگب قبوله. 

اوقات تلخی می کنی چرا

برعکس اونه که زیاد منو میکوبه . احساس میکنم مشکلش خیلی حاده قبلا توی تاپیک دیگه ام گفته بودم سیتالوپ ...

تو ک میدونی حساسه حرفاشو تایید کن ک کاسته بشه از حساسیتش

واسه اينكه بتونى بم توهين كنى،اول بايد نظرت برام مهم باشه :))
با خنده و زبون خوش می گفتی ارررره انگار نی نی واسه بزرگ شدن عجله داره.  یا اینکه با خنده بگی ر ...

اخه بهم گفت تو به من اعتماد نداشتی . سر یه همچین مساله ی پیش پاافتاده ای . چی بگم والا خواهر