2777
2789
عنوان

خبرخوب

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 30 پست

این دارو برای کنترل بیماری خوبه نتیجه ۱۰۰ درصد نداره ولی همینم جای شکر داره

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉
ینی خدا یه نظری میکنه بهمون؟ از کجا شنیدی این خبرو؟؟

ادرس کانال زیرش

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🎥 ساعاتی پیش نشریه علمی Cell نتیجه موفقیت ‌آمیز داروی hrsACE2 را بر روی ویروس کرونا منتشر کرد

دانشمندان دارویی را کشف کرده‌اند که به شکل موثری جلوی اتصال ویروس کرونا به بدنه سلول‌ها را مسدود می‌کند و می‌تواند به صورت بالقوه سبب درمان بیماری کووید ۱۹ در همان ساعات اولیه شود.

ﯾﻪ ﻋﻤﺮﯼ ﺑﺎ ﻋﺰﺕ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﺮﺩﻡ.....ﺣﺎﻻ ﺧﺴﺘﻪ ﺷﺪﻡ 😁ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ ﺑﺮﻡ ﺑﺎ عفت ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻨﻢ😆😆عفت جوون کجایی عشقم؟؟؟😊😂😂
🎥 ساعاتی پیش نشریه علمی Cell نتیجه موفقیت ‌آمیز داروی hrsACE2 را بر روی ویروس کرونا منتشر کرد د ...

اخبار چرا نمیگه؟

فلک در دفتر سرنوشتم قلم زد.چه اوقات خوشی داشتم به هم زد.الهی ای فلک چرخت نگردد،که چرخت آرزوهایم را به هم زد.....                                                   باردار نیستم مجردم تیکر رسیدن به هدفمه انشالله به زودی به هدفم خواهم رسید.😍😍😍😍😍
اره گفت بعد تعطیلات یه خبر خوب برا مردم دارم نمیدونم اخرچی شد

هنوز نگفته؟؟؟

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

الله السین

خداجونم مرسی ک منو آرزو ب دل نکردی ممنونم ازت که فرشته کوچولوتو فرستادی خیلیییی خوشحالم خودت مواظبش باش انشالله دامن همه مادران منتظر سبز بشه ب حق امام حسین و فاطمه زهرا خداااااااااایااااااااشکررررررررررت
چند درصد جواب میده.. ؟؟

ایشالا صددرصدی باشه یکم دلمون اروم بگیره ینی میشه اوضاعمون اروم شه