سحر٧٧ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/28 تعداد پست: 2245 عنوان خانوما کمک 155 بازدید | 11 پست تنبلی تخمدان دارم چن ماه ۳ماه اینا بود پریود نشده بودم الان پریود شدم ولی خیلی خیلی کمه خونریزی خیلی کم چی خوبه؟؟ برای حاجتم اگه میشه یه صلوات بفرس قربة الي الله🌸 1399/01/16 | 23:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_____tara_____ عضویت: 1399/01/14 تعداد پست: 336 تنها چیزی که همیشه و همیشه واسه من جواب میده دمنوش رازیانه و نباته البته باید خیلیییی داغ باشه😊 یِک "تو"،تَمامِ عُمر مَرا بَس اَست..!❤💍👑اگه خدارو میپرستین کمتر لایک کنین دیوونه شدم😒
سحر٧٧ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/28 تعداد پست: 2245 الان ینی میخوای خون ریزیت زیاد تر بشه؟ اره خب چون چن قطره اس برای حاجتم اگه میشه یه صلوات بفرس قربة الي الله🌸
سحر٧٧ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/28 تعداد پست: 2245 تنها چیزی که همیشه و همیشه واسه من جواب میده دمنوش رازیانه و نباته البته باید خیلیییی داغ باشه😊 شنیده بودم زمان پریودی بهتره استفاده نشه اخه برای حاجتم اگه میشه یه صلوات بفرس قربة الي الله🌸
سحر٧٧ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/28 تعداد پست: 2245 شاید لکه بینی لانه گزینی باشه چیزی نخور بنظرم لانه گزینی؟؟ینی چی برای حاجتم اگه میشه یه صلوات بفرس قربة الي الله🌸
morvaridsl عضویت: 1398/12/28 تعداد پست: 634 اره خب چون چن قطره اس اویشن دم کن بخوریا دم کرده زعفرون یکم گرما بده به کمرت و شکمت زنجبیلم خوبه
morvaridsl عضویت: 1398/12/28 تعداد پست: 634 لانه گزینی؟؟ینی چی مجردی یا متاهل؟ اگر مجردی گه پریودی اگر متاهلی ممکنه باردار باشی
سحر٧٧ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/28 تعداد پست: 2245 مجردی یا متاهل؟ اگر مجردی گه پریودی اگر متاهلی ممکنه باردار باشی وای خدانکنه نامزدم ولی رابطه نداشتیم کلا قرار گذاشتیم بخاطر همین لسترس بارداری اینا بزاریم بعد اینکه رفتیم خونه خودمون رابطه داشته باشیم برای حاجتم اگه میشه یه صلوات بفرس قربة الي الله🌸
_____tara_____ عضویت: 1399/01/14 تعداد پست: 336 وای خدانکنه نامزدم ولی رابطه نداشتیم کلا قرار گذاشتیم بخاطر همین لسترس بارداری اینا بزاریم بعد اینکه ... نترس بابا گرده افشانی ک نکردین😂😂🤣بارداری به این راحتیام نیس ک یِک "تو"،تَمامِ عُمر مَرا بَس اَست..!❤💍👑اگه خدارو میپرستین کمتر لایک کنین دیوونه شدم😒
_____tara_____ عضویت: 1399/01/14 تعداد پست: 336 شنیده بودم زمان پریودی بهتره استفاده نشه اخه والا همه میگن خیلی خوبه.کلا چیزای گرم بخور مثلا خرما عسل ازینجور چیزا.جای نگرانی نیست احتمالا سیکل قاعدگیت بهم ریخته بعد دو سه ماه خود بخود خوب میشه.خیلیا اینطوری میشن یِک "تو"،تَمامِ عُمر مَرا بَس اَست..!❤💍👑اگه خدارو میپرستین کمتر لایک کنین دیوونه شدم😒