2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

آره من هرشب میزنم صورتم زیاد پوسته میداد بخاطر اون استفاده میکنم الان دیگه پوسته نمیده

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد

من استفاده میکنم و تاثیرشو دیدم 

اینکه میگن سیاه میکنه و فلان و بهمان ب نظرم غلطه چون بعد از استفاده مثلا شب تا صبح وقتی روی پوست میمونه باید صبح صورت رو شست ک منافذ پوست نفس بکشن ولی متاسفانه بعضیا روی ویتامین آ د کرم آرایشی میزنن 

و بدتر پوستشون رو خراب میکنن من الان چندماهه دارم میزنم هم پوستم نرم شده هم خشکی پوستم بر طرف شده 

روغن بچه هم میزنم ب پوستم و هر روز صبح با پن صورت ک همون صابون گیاهی صورت اسمش هست هم میشورم و واقعا صورتم شفاف شده

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️