2777
2789
عنوان

تزریق چربی

| مشاهده متن کامل بحث + 191063 بازدید | 547 پست
من چربی تزریق کردم دو سال دوام داشت اول ش تا  دو هفته خیلی ورم داشت  تقریبا یکماه طول کشید ...

سلام ازکجاتون چربی گرفتن دردم داشتین

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من پیش یه دکتر خیلی خوب به نام دکتر الهه لطفی تزریق چربی انجام دادم و فوق العاده راضیم شمارش ...

سلام خانم نگار. روزتون بخیر باشه.

میشه لطفا بفرمایید ایا تزریق چربی که انجام دادید تا به امروز ازش راضی بودید؟ مشکلی از نظر تقارن و یا گوله گوله شدن و افتادگی پیدا نکرد؟ و سوال مهم دیگه اینکه ایا پزشکتون برای گرفتن چربی از دستگاه استفاده کردند یا به صورت دستی و با وارد کردن ضربه به بافت این چربی رو گرفتند؟ چون من یکبار با همین روش دستی چربی رو ازم گرفتن و تزریق کردند اما به دلیل اینکه سلو لهای چربی زنده نمونده بود. دوام زیادی هم نیاورد.  ممنون میشم اگر اطلاعاتی رو در این خصوص در اختیارم بگذارید..

این سوال رو از همه عزیزانی که تجربه موفق داشتند دارم میپرسم که بتونم تصمیم درست بگیرم برای بار دوم که قصد تزریق دارم.

اصلا جذب نمیشه . من الان من 5 ساله پیش دکتر مولازاده تزریق چربی انجام دادم نه جذب شد نه تغییری ایجاد ...

سلام عزیزم. روزتون بخیر باشه.

میشه لطفا بفرمایید ایا تزریق چربی که انجام دادید تا به امروز ازش راضی بودید؟ مشکلی از نظر تقارن و یا گوله گوله شدن و افتادگی پیدا نکرد؟ و سوال مهم دیگه اینکه ایا پزشکتون برای گرفتن چربی از دستگاه استفاده کردند یا به صورت دستی و با وارد کردن ضربه به بافت این چربی رو گرفتند؟ چون من یکبار با همین روش دستی چربی رو ازم گرفتن و تزریق کردند اما به دلیل اینکه سلو لهای چربی زنده نمونده بود. دوام زیادی هم نیاورد.  ممنون میشم اگر اطلاعاتی رو در این خصوص در اختیارم بگذارید..

مادر من چند ماه قبل توس صورتش پیش دکتر الهه لطفی تزریق چربی انجام داده ولی خیلی راضیه. دکتر اگه خوب ...

سلام عزیزم روزتون بخیر

ببخشید میشه لطفا در مورد کار خانم دکتر لطفی شما هم توضیح بدید. میخوام بدونم ایشون ایا برای مامان شما با روش دستی و ضربه زدن به بافت چربی، چربی رو از بدنشون کشیدن یا با دستگاه؟

اینکه توی این پیج دو نفر از کار خانم لطفی راضی بودند یعنی ایشون با روشی چربی رو میگیرند که بتونن سلولهای چربی رو زنده نگه دارند.

ممنون میشم اگر بگید ایا مامانتون تا امروز مشکل گوله گوله شدن چربی یا حالت افتادگی و عدم تقارن در صورتشون نداشتند؟

و ممنون میشم بفرمایید ایا چربی برای زیر چشم و گونه  زدند یا قسمتهای دیگه؟

ممنون میشم اگر هر اطلاعاتی که ممکنه رو در مورد این دکتر بهم بدید

منم با این سوال مواجه ام که برای گونه هم تزریق چربی ماندگاری داره یا نه خیلی تحقیق کردم هرکسی یه چیزی می گه گیج شدم.

لینک زیر در مورد ماندگاری تزریق چربی هست که پیدا کردم

https://mehrzad.clinic/ماندگاری-تزریق-چربی/

سلام به همه الان اینو که دارم مینویسم واقعا حال روحی خوبی ندارم 

من پیس دکتر فرزاد رضایی تو کرمانشاه تزریق چربی انجام دادم و الان پیشانیم خط افتاده روش و صورتمو جای سرنگ های که تزریق کرده مونده اصلا روم نمیشه برم بیرون 

جواب درستی هم بهم نمیده پیش دکتر برنا رفتم گفت موقع تزریق ماساژ نداده پیش دکتر کاوسی رفتم برام کرم نوشته 

من نمیدونم چه جوری دکتری که اصلا بافت صورت رو نمیشناسه میزارن که تزریق چربی انجام بده الان این دکتر فرزاد رضایی داره تزریق چربی انجام میده و تو انیستا فیلم هاشو میزاره و فیلم های هم که میزاره فقط اونای هستن که خوب تزریق شدن 

و من گول این گلیپ ها رو خوردم اصلا اعتماد نکنین به خودتون رحم کنین 

برای تزریق چربی حتما به یک کلینیک زیبایی خوب برید منم تزریق چربی به صورت مو تو کلینیک زیبای پاسارگاد رفتم انجام دادم الان خیلی راضیم دستشون درد نکنهو طبیعی و زیبا دراومده.http://pasargad-clinic.com/ اینم ادرس سایتشونه

بله چشماش پف داشت پلکش افتادگی داشت

سلام خانومی تا جایی که من میدونم کمتر دکتری تزریق چربی به پلک رو انجام میده. معمولا تزریق بوتاکس و یا ژل انجام می‌دن.

برای جلوگیری از عوارض بوتاکس هم بهتره تو گوگل در مورد بهترین دکتر تزریق بوتاکس در تهران رو جستجو کنید تا با آگاهی کامل جراحتون رو انتخاب کنید. 

سلام عزیزم من ۵ سال پیش انجام دادم ، خودم راضی بودم و یکمش تا امسال هم مونده بود، دقیقا الان چندروزه که دوباره انجام دادم، هنوز درد و کبودی دارم، چربی کم خطرتر از هر کار دیگه ایه، ولی به نطرم هرجا خواستی بری بزنی، برو یه دوساعت تو مطبش بشین از مراجعین بپرس، چون همه کار خوبشونو میذارن تو دید، سری قبل گوله نشد فقط بعد دوسال عدم قرینگی پیش اومد که الان بیشتر به همون دلیل رفتم دوباره زدم. مث فیلر نیست سریع نتیجه رو ببینی حداقل دوماهی طول میکشه تا جا بیفته