2777
2789
عنوان

جاری

169 بازدید | 7 پست

جاریم ادم پر حرف و فتنه ایی هس بهم اس داده بیا عضو گروه آشپزی شیم دوس ندارم جواب بدم نمیدونم چه عکس العملی داشته باشم ازش خیلی خوشم نمیاد

لبخند بزن   

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

وایی کسی هست که جاریش خوب باشه من که ندارم یا خاهر شوهر خوب یا فقط من خوبم با زنداداشام هرچی تاپیک خوندم بدی این دوتا بوده که

خدا بهتون صبر بده😊

مرداب به رود گفت:چه کردی که اینقدر زلالی؟رود کفت:گذشتم 💜                                                           این دنیا فقط امتحان خداست پس لذت ببر ازش اگه از یکی بدت میاد ترکش کن اگه  کسیو دوستش داری بهش بگو اگه دلتنگ کسی هستی دعوتش کن❤               اگه از زندگیت لذت نبری خودش گناهه کناه😂                 و اما در خانه میمانیم تا سالم بمانیم کرونا هم گورش رو گم کنه بره دیگه مرسی اه😊😊
وایی کسی هست که جاریش خوب باشه من که ندارم یا خاهر شوهر خوب یا فقط من خوبم با زنداداشام هرچی تاپیک خ ...

اره من الان ۴ساله ک ازدواج کردم ومشکلی با دوتا جاریم نداشتم تا الان خداراشکر رابطه خوبی داریم باهم هرسه تامون

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز