2777
2789
فداتشم الهی یعنی شوهرت الان توی غار تنهاییش رفته؟

خدانکنه عزیزدلم..اره فک کنم.گفت مخوام ی مدت تنها باشم.گفت ۲۰ روز ولی فک کنم ۲۰ روز الکی.تو این دو سال عقد ی بارم پیش نیومده اینو بگه.قهر بودیم تا ۱۴ روز حتی ولی کلی پیام میداد و اینا ک من جواب بدم:(..ولی دو روزه که هیچ خبری نشده ازش

خدانکنه عزیزدلم..اره فک کنم.گفت مخوام ی مدت تنها باشم.گفت ۲۰ روز ولی فک کنم ۲۰ روز الکی.تو این دو سا ...

میدونی فدات شاید فشار روشه وقتی که جواب نمیده و میگه میخوام تنها باشم دلیلی جز غار تنهایی نیست من ۱۴ روز شوهرم سرد پیام میداد کم پیام میداد یه بار ۴ شب جوابم نمیداد انقدر داغون بودم گریه میکردم زنگ زدم مادرس گفت میره رو پله میشینه اروم گریه میکنه اون موقعه به خاطربیکاریا روش فشار بود خلاصه بگم فداتشم بهش فرصت بده تا خودشو جمع و جور کنه مردا خیلی پیچیدن تنها کاری که ما زنا میتونیم این موقعه ها براشون کنیم اینه که هرچی قهره بزاریم کنار و از اعماق دلمون درکشون کنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدانکنه عزیزدلم..اره فک کنم.گفت مخوام ی مدت تنها باشم.گفت ۲۰ روز ولی فک کنم ۲۰ روز الکی.تو این دو سا ...

میدونم خیلی سخته من احساس الان تورو داشتم اما فداتشم این روزا گذراس و با امید تو و عشق توی دلت این روزا رو بگذرونین فرصت بده به شوهرت ساید اصلا سر یه موضوع دیگه درگیر باشه ما زنا با صحبت خودمونو خالی میکنیم اما مردا باید تو تنهاییشون باشن و سکوت براشون مثل یه معلم توی درس سختیاس

میدونی فدات شاید فشار روشه وقتی که جواب نمیده و میگه میخوام تنها باشم دلیلی جز غار تنهایی نیست من ۱۴ ...

شوهز منم الان روش خیلی خیلی فشاره.چون دوس داشت زودتر بریم سر خونه زندگیمون و زندگیمون رو باهم شروع کنیم.ولی کرونا اومد و نشد.بعد گفت که بریم وسایلمونو بچینیم باهم زندگی کنیم تا کرونا بره عروسی بگیریم.خونوادم موافقت نکردن اصلا..بعد گفت خونوادت موافقت نمیکنن تو بیا با من بریم.منم قبول نکردم 

بعد گفتم بریم یکم وسایل ضروری ببریم۴ روز در هفته اینا باهم باشیم اولش قبول کرد بعد زد زیرش.

الانم میگه تو پشت من نیستی!!!

من چیکار کنم خب؟؟میگین اوضاع خوب میشه؟محمد من محمد قبل میشه؟:(

شوهز منم الان روش خیلی خیلی فشاره.چون دوس داشت زودتر بریم سر خونه زندگیمون و زندگیمون رو باهم شروع ک ...

اره فداتشم این حرفشو به دل نگیر گل .‌به خاطر فشارایی که روشه و ناراحتی که روی دوششه اینطور گفته تو درکش کن و نادیده بگیر یه ویروس و مشکلاتش دلیلی برای از بین رفتن عشقتون نمیشه خیلیا هستن عروسیشون بهم ریخته سر این کورنا ویروس و مشکلاتشو داشتن

میدونم خیلی سخته من احساس الان تورو داشتم اما فداتشم این روزا گذراس و با امید تو و عشق توی دلت این ر ...

ینی اون دلش برا من تنگ نمیشه؟؟؟قرار شد خواهرشوهرم باهاش حرف بزنه.بنظرتون از خواهرشوهرم خبر بگیرم؟یا نه؟

ینی اون دلش برا من تنگ نمیشه؟؟؟قرار شد خواهرشوهرم باهاش حرف بزنه.بنظرتون از خواهرشوهرم خبر بگیرم؟یا ...

دل تنگ میشه فداتشم اما احساس غار تنهایی در مردا مثل اینه که بخوان دوتا راهو که آخرشون به یه مقصد راه پیدا میکنه رو انتخاب کنن یکیش عشق زندگیشون و یکیش هم خودشون .‌مردا همه راهی که به سمت درون و احساس خودشون میرن رو انتخاب میکنن تا بتونن خودشون رو جمع و جور کنن و به سمت شما بیان . میتونن شما رو همون اول انتخاب کنن اما فشاری که روی رابطه میزاره غیر قابل جبران میشه

دل تنگ میشه فداتشم اما احساس غار تنهایی در مردا مثل اینه که بخوان دوتا راهو که آخرشون به یه مقصد راه ...

اخه چ رفتار زشتی هست که دارن.مگه من گوشی موبایلشم که هروقت دلش خواست بزاره کنار هروق دلش خواست برداره

این خیلی زشته:(...صبر میکنم تا ببینم چی میشه

خودش چیکار میکنه؟معمولا این رفتارشون چن روز طول میکشه عزیزدلم؟

اخه چ رفتار زشتی هست که دارن.مگه من گوشی موبایلشم که هروقت دلش خواست بزاره کنار هروق دلش خواست بردار ...

عشقم این رفتار دست خودشون نیست دیدی ما زنا پریود میشیم عصبی میشیم کلافه میشیم . دست خودمون نیست واقعا . توهم درک کن فداتشم سخته خیلی سخت ما زنا نیاز داریم به محبت عشقمون مخصوصا الان که عروسی بهم خورده نیاز به دلداری داره اما شوهرت باید اول احساسشو دلداری بده تا روحیه ای برای آرامش دادن به تو داشته باشه فداتشم . ۱۴ تا ۲۰ روز فداتشم

فداتشم بهش فرصت بده مطمئنم وقت کمتری هم میگیره

ان شاءالله.چاره ای جز صبر و دعا ندارم.دعا کنید به خیر بگذره.طاقت ی لحظه ناراحتیشو ندارم.امیدوارم همینقدی که من مث اسپند رو آتیشم اونم همینطوری باشه

ان شاءالله.چاره ای جز صبر و دعا ندارم.دعا کنید به خیر بگذره.طاقت ی لحظه ناراحتیشو ندارم.امیدوارم همی ...

فداتشم اینطور نکن با خودت شوهرت مطمئنن اگه بفهمه خیلی ناراحت میشه عشق زندگیش تویی جز تو کسیو نداره که درکش کنه .ما زنا توی این وقتا که شوهرمون اینطور میشه نیاز داریم واقعا به آرامش احساسی ارامشی که عشقمون میتونه هدیه به دلمون بده اما هروقت که دلت گرفت به من بگو گل