2777
2789
عنوان

بچه ها نگرانم

69 بازدید | 6 پست

چند روزه روزی یکدفعه یا بیشتر سر پا وایسادم خیس میشم تا كشاله رانم خیس میشه جاده ها بسته هست اجازه نمیدن برم سونو من جه کنم میترسم کیسه آبم باشه 😭😭😭😭😭

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

گاهی ترشح هم قاطیش هست واسه همین زیاد نگران نشده بودم بهداشت شهرمون اجازه نداد هفته قبل برم سونو جاده رو بستن فردا میخام بابامو بفرستم شاید اجازه دادن 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم اگه بگی حامله هسی و توضیح بدی میزارن بری 

ترا خدا دعا کن برام چیزی نباشه، شوهرم هفته قبل گفته بود واسه سونو میخایم بریم نذاشتن

دارم گریه میکنم الان چند روزه اگر خودش باشه من چه کنم، تو این شهر بی امکانات، وای خدا مامانم گفت چرا تا حالا نگفتی پس 😭

ترا خدا دعا کن برام چیزی نباشه، شوهرم هفته قبل گفته بود واسه سونو میخایم بریم نذاشتن

ان شاالله ک چیزی نمیشه 

ولی باید میگفت ک کیسه ابش ممکنه پاره شده مدارکتم ببری میرارن