2777
2789
عنوان

کرونا

78 بازدید | 8 پست

سلام.... روز بروز داره بدتر میشه و تعدادشون افزایش پیدامیکنه...  شوهرم بزور امروز رفت سرکار وقتی برگشت دعواکردم گفتم دیگ نباید بری.....

شماهم نزارید شوهرتون بره سرکار...

ازطرفی هم پلیس خیلی شل گرفته و معتادا همچنان ول هستن تو خیابونا.... خدایا خودت چاره کن

تعجبم چرا باز شد باید تا اخر فروردین حداقل کارها بسته میشد

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بازم تمدید میکنن... شرایط بدترشده

اینطوری که داره پیش میزه یه جای بهتر شدن داریم میریم سمت بدتر شدن

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉

اخه یه چیزی میگید دیگه...وقتی میری میبینی اداره بازه...کارمندا مجبورن برن...ماهام ک بخش خصوصی هستیم خب تا کی نباید بریم سرکار؟الان شد دوماه....دوماه ک همه چیو از جیب دادیم...

با این وضع رعایت مردم ک خبراش میاد ک خیلیا رفتن بیرون و پارک و....اصن درست بشو نیست...

من خودم واقعا میترسم برم سرکار....من دوست ندارم با گان و شیلد برم سرکار....حالم خیلی بده!!!هرچقدم استریل کنیم بازم خطر هست...

ولی ماها تا جایی ک درتوانمون بود نرفتیم بیرون...

اخه یه چیزی میگید دیگه...وقتی میری میبینی اداره بازه...کارمندا مجبورن برن...ماهام ک بخش خصوصی هستیم خب تا کی نباید بریم سرکار؟الان شد دوماه....دوماه ک همه چیو از جیب دادیم...

با این وضع رعایت مردم ک خبراش میاد ک خیلیا رفتن بیرون و پارک و....اصن درست بشو نیست...

من خودم واقعا میترسم برم سرکار....من دوست ندارم با گان و شیلد برم سرکار....حالم خیلی بده!!!هرچقدم استریل کنیم بازم خطر هست...

ولی ماها تا جایی ک درتوانمون بود نرفتیم بیرون...