2777
2789
عنوان

به سوی ظهور.....

| مشاهده متن کامل بحث + 13519 بازدید | 228 پست
چقدر عجیب! امام حسین کشتی نجاتند.انشاالله همیشه تحت لوای حضرت قدم بردارید و عاقبت بخیر بشید

ممنون وقت گذاشتید و ممنون از تاپیکتون خدا خیرتون بده🌷

خدا خیلی واضح دیده میشه😊و خیلی معلومه که صدامو میشنوه😃کاش ادم باشم😀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما میدونید که لازمه زندگی اجتماعی وضع کردن یکسری قوانین برای ادامه حیات هست.نمیشه در یک محیط اجتما ...

یعنی شما شرایط الان کشورو اسلامی میدونید؟ جز ظاهر دین چی رعایت میشه تو این کشور 

یعنی شما شرایط الان کشورو اسلامی میدونید؟ جز ظاهر دین چی رعایت میشه تو این کشور 

تاپیک سیاسی نیست دوست عزیز و اصلا دلم نمیخواد تعطیل بشه

از پاسخگویی در این مورد معذورم

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
عزیزم نظرتون درباره رائفی پور چیه؟

سخنران های بهتری هم هستند که دنبال کنید.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
دلیل اختلافتون چیه؟ من همه نوع گوش میدم میخوام بدونم جریان انحرافیه یا نه

هیچ کس معصوم نیست و قطعا حرف های اشتباه هم ما بین سخنانش پیدا میشه.آقای رائفی پور هم همینطور.نقد زیادی به ایشون وارده که من قبول دارم این نقدها رو.مثلا حرفی زدند درباره فتبارک الله احسن الخالقین که اشتباه بوده.یا موارد دیگه.از طرفی زیاد شلوغ میکنند و بعضا توهم توطئه دارند.این کارها درست نیست.

رهبر میگند در مسائل مهدویت دست به عصا جلو برید.جاده تند و لغزنده ای داره.

این تندروی ها،عرفی نگری ها و...صحیح نیست.کار در زمینه مهدویت باید عالمانه باشه و خارج از عرفی زدگی و عرفی شدن.

آقای پناهیان هم همینطور...ایشون هم گاها تند پیش میرند.مجموع سخنانشون خوبه اما نقاط ضعف هم دارند

سلام،استارتر شما گفتید،همه ی ادیان منتظر این موعود هستن،.....این درست،.اما هرکدام از ادیان منتظر منج ...

سلام بله نشانه های ظهور،گرفتاری جهان و مشکلات پیش از ظهور،ویژگی های یاران و منتظران و....در کتب ادیان دیگه هم ذکر شده و بعضا خیلی دقیق جزییات گفته شده.اما وجه مشترکشون این هست که زمان ظهور دقیق مشخص نیست

[QUOTE=131621927]بله وقتی ندای ظهور میاد و حضرت قیام میکنند تا مدت ها جنگ هست بین دو سپاه.به نقلی تا ...

تعریف این وقایع بر طبق روایاتی هست که در منابع شیعه و سنی ذکر شده.ریز به ریز هر چیزی که شنیدید دقیقا در روایات موجوده و نقل شده.

اما زمان ظهور نامشخصه به چند دلیل:اول اینکه امتحان الهی هست.با مشخص نبودن زمان ظهور ایمان مردم امتحان میشه و دانه درشت ها برای قیام حضرت و یاری باقی میمونند.ثانیا وقتی کسی زمان ظهور رو ندونه همیشه در حال چشم انتظاریه و انتظار یعنی تلاش و پویایی‌.وقتی من بدونم حضرت چه زمانی ظهور میکنند دیگه تلاشی نمیکنم و اگر فاصله ام تا زمان ظهور زیاد باشه دچار یاس میشم.ثالثا اگر زمان ظهور مشخص بود دشمنان به راحتی حضرت رو شهید میکردند و برای موعد مقرر آماده میشدند.

از طرفی وقتی زمان رو ندونیم همیشه یک حالت تضرع و اضطرار وجود داره و تلاش میکنیم تا جامعه رو برای ظهور مهیا کنیم.سرنوشت هر قومی فقط به دست خودش عوض میشه و در این مورد ممکنه بدا هم پیش بیاد.

برای همین زمان ظهور مشخص نیست.

#زمان_ظهور

کسی جبهه نگرفت.این نقدها،نکات و اشکالاتیه که پاسخگوها و مدرسانی که در بحث مهدویت تخصصی کار کردند بیا ...

من هیچ جایی ندیدم که تاکید داشته باشن حتماااا در فلان ساعت بخوانید در تمام طول روز میشه دعا کرد... اینکه گفتن ساعت فلان برای اینه که مردم فراموش نکنن یکیش خود من بعضی اوقات یادم میشه... و دوم همهه می دونند که دعای تنها کافی نیست و قطعااا در کنارش بایستی عمل هم باشه بقول اقای پناهیان من مسجد برم ولی برای فقرا دستم به جیبم نره چه فایده!!! مثل نماز بدون مستحبات هست یک کار ابتر هست... در مجموع هم خوانی انرژی خیلی مثبتی ایجاد میکنه اماا به شرطیکه نیت ما خالص باشه

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...

دلیل اختلافتون چیه؟ من همه نوع گوش میدم میخوام بدونم جریان انحرافیه یا نه

عزیزم به نظر من هیچ کسییی معصوم و بی نقص نیست از هر متن نوشته یا سخنرانی قسمت منطقی اون رو بپذیرید و عمل کنید من خودم کلیپ های خودسازی رائفیو خیلییی دوست دارم و بهشون در حد توان عمل کردم مثل احترام به مادز پدر ضعف شخصیت و خیلی چیزای دیگه... فقط ی عده خیلی دشمنی میکنن زیاد توجه نکن

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...

هیچ کس معصوم نیست و قطعا حرف های اشتباه هم ما بین سخنانش پیدا میشه.آقای رائفی پور هم همینطور.نقد زیا ...

نقد هایی که وارد کردید قبول دارم

اره مدل سخنرانی و حرف زدنشون بیشتر مواقع بزرگنماییه

و احدایثیم بیان میکنن که ممکنه سندشون ضعیف باشه.

اینو بیان میکنم دوستان دیگم بخونن.در بحث چند همسری اینطوری تفسیر میکردن آیات قرآنو که خانوما از چیزی که براتون عزیزتره(همسرتون) باید ببخشین😳

ممنونم وقت گذاشتین و به خط فکریم کمک کردید🌹

عزیزم به نظر من هیچ کسییی معصوم و بی نقص نیست از هر متن نوشته یا سخنرانی قسمت منطقی اون رو بپذیرید و ...

اره بعضی حرفاشون واقعا عالیه

ولی خب دوست عزیز سعی کن هرچی از هرجا میشنوی اول خودت تحقیق کنی 

بالاخره انسان ممکن الخطاست . شاید در اون جلسه حرفی نادرست زده شده باشه .

یه نقدی بهشون داشتم و به مصاف هم انتقال دادم،اونم اینه خیلیییی دیدم توی سخنرانی ها شوخی های قومیتی میکنن! برام عجیب بود کسی که خودشو انقلابی میدونه چرا باید کار دشمنو انجام بده