پستتو خوندم یهو اشکام سرازیر شدن یاد خودم افتادم چه استرس هایی کشیدم خداااا
خواهرم گلم ببخش اشکتو دراوردم.ببخش منو ببخش اگه برات یادآوری کردم ببخشم😭😭فقط اینو بدون خدا خیلی خیلی بزرگ ومهربونه برو تو آغوشش باهاش دردل کن زود جوابتو میده خیلی زود.قوی باش و هر وقت که تونستی اقدام کن جای نی نیت تو بهشته و یه مادر خیلی مهربون دارخ مطمئن باش.ببخش من گلم
خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
قربون دل شکستت برم.فقط اینو بدون که یه صلاحی توش بوده عزیزم.شاید حالا متوجه نشی ولی بعدها میفهمی عزیزم.خدا گر ز حکمت ببندد دری زرحمت گشاید در دیگری.روحیتو تقویت کن و اقدام کن.مطمئن باش نی نیای ناز و سالم منتظرن که بیان تو دلت و بعد تو آغوشت.
خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین
ببین من بعد زایمانم بدنم مشکل دار شده این خیلی عذابم میده لکه بینی پیدا کردم که دکتر تو شهر نزاشتم ک ...
من😔😔تو ۲۲هفتگی یکی از قلهام ک مشکل داشت و بخاطر قصور سونوگراف متوجه نشده بودیم کیسه ابش سوراخ شد و هردوشو از دست دادیم شبو روزم گریس😢😢دیشب اینجا ی تامیکی دیدم ک خانومه ی قلش دقیقا مشکل پسر منو داشته و زود فهمیده بودن و اون یکی بچش سالمممم اومده بود بغلش از دیشبه دارم میسوزمو گریه میکنم و سونو گرافه رو نفرین نمیتونم این داغو تحمل کنم دارم روز ب روز آب میشم 😔😔😔😔
خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷