2789
عنوان

داغ فرزند

| مشاهده متن کامل بحث + 7579 بازدید | 49 پست
پستتو خوندم یهو اشکام سرازیر شدن یاد خودم افتادم چه استرس هایی کشیدم خداااا

خواهرم گلم ببخش اشکتو دراوردم.ببخش منو ببخش اگه برات یادآوری کردم ببخشم😭😭فقط اینو بدون خدا خیلی خیلی بزرگ ومهربونه برو تو آغوشش باهاش دردل کن زود جوابتو میده خیلی زود.قوی باش و هر وقت که تونستی اقدام کن جای نی نیت تو بهشته و یه مادر خیلی مهربون دارخ مطمئن باش.ببخش من گلم

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ووااای پس خیلی همدردیم.نوزاد منم۲۰روزش بود فقط😢😢

قربون دل شکستت برم.فقط اینو بدون که یه صلاحی توش بوده عزیزم.شاید حالا متوجه نشی ولی بعدها میفهمی عزیزم.خدا گر ز حکمت ببندد دری زرحمت گشاید در دیگری.روحیتو تقویت کن و اقدام کن.مطمئن باش نی نیای ناز و سالم منتظرن که بیان تو دلت و بعد تو آغوشت.

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین

دختر عمم ۶ ماهگی بچش فوت کرد 

اتاقش بعد چندسال همونجوریه حتی لباساش نو بیشترشون

اگه بود همسن داداش من بود الان ولی اون نموند 

دیگه داداشم و زیاد نمیبریم جایی که اونا باشن خودشون 

غیرمستقیم خواستن البته

نه اشکال نداره...

😍😘😘دم اذانه از خدا میخوام بچه های صالح و سالم نصیب شما بشه.عزیزم.شک نکن که روزای خوب با بچه هات منتظرتن.روزایی که حتی از شیطونی کردنشون کلافه شی.

دختر عمم ۶ ماهگی بچش فوت کرد  اتاقش بعد چندسال همونجوریه حتی لباساش نو بیشترشون اگه بود همسن ...

دیگه بچه دار نشد؟

نه هنوز ولی یه دختر بزرگتر دارن 

خدا صبرش بده

قربون دل شکستت برم.فقط اینو بدون که یه صلاحی توش بوده عزیزم.شاید حالا متوجه نشی ولی بعدها میفهمی عزی ...

ببین من بعد زایمانم بدنم مشکل دار شده این خیلی عذابم میده لکه بینی پیدا کردم که دکتر تو شهر نزاشتم که نرفته باشم خوب نمیشم

خدایاشکرت
ببین من بعد زایمانم بدنم مشکل دار شده این خیلی عذابم میده لکه بینی پیدا کردم که دکتر تو شهر نزاشتم ک ...

من😔😔تو ۲۲هفتگی یکی از قلهام ک مشکل داشت و بخاطر قصور سونوگراف متوجه نشده بودیم کیسه ابش سوراخ شد و هردوشو از دست دادیم شبو روزم گریس😢😢دیشب اینجا ی تامیکی دیدم ک خانومه ی قلش دقیقا مشکل پسر منو داشته و زود فهمیده بودن و اون یکی بچش سالمممم اومده بود بغلش از دیشبه دارم میسوزمو گریه میکنم و سونو گرافه رو نفرین نمیتونم این داغو تحمل کنم دارم روز ب روز آب میشم 😔😔😔😔

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
ببین من بعد زایمانم بدنم مشکل دار شده این خیلی عذابم میده لکه بینی پیدا کردم که دکتر تو شهر نزاشتم ک ...

انشالله معجزه خدارو با چشمای خودت میبینی.انشالله خوب میشی و بچه دارم میشی.اگه میتونی شهرای بزرگ مثل اصفهان و تهران برو دکترای خوبی دارن.

من😔😔تو ۲۲هفتگی یکی از قلهام ک مشکل داشت و بخاطر قصور سونوگراف متوجه نشده بودیم کیسه ابش سوراخ شد و ...

عزیزم خدا صبرت بده. 😦😦