2789
عنوان

داغ فرزند

| مشاهده متن کامل بحث + 7579 بازدید | 49 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست صمیمیه من ۱ سال و نیم پیش فوت شد بعد با فاصله ۱ سال خواهرش سرطان گرفت اونم فوت شد الان مادر دوستم مونده تنها بدترین چیز اینکه مادرش پیش دختر کوچیکه که همون دوستم بود میموند بعد اون دیگه تنهایی سر میکنه تا زنگ میزنم صدامو میشنوه میزنه زیره گریه دلم کباب میشه 😢

💣بی‌بی چک خوان سایت💣
وای چرا از دست داد؟

مریضی قلبی لعنتی

گرفت نفس عزیزشو

دختر کوچولوی شیش ماهه دختر سفید تپل مو فرفری الان یه ساله زیر خاکه ولی مادرشم دیگه زندگی نمیکنه فقط نفس میکشه😔

داغ فرزند داغ خیلی بزرگیه.خدا به هرکسی که تجربش کرده صبر زیاد بده😢😢شاید به اندازه شما نباشه از.ولی بازم داغ فرزنده وقتیکه رفتم برا ان اس تی تو سی و پنج هفته قلب کوچیکش ایستاده بود.داغون شدم.امیدوارم خدا به زودی یه دلگرمی به همه مادرای داغدیده بده و فرزند گلشون تو بهشت همنشین اولیا خدا باشن

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین

یعنی فلج مغزی

دختر خواهرم فلج مغزیه.دوسال و یک ماهشه.نوزاد شماهم همین مشکلو داشت؟😢😭😭

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین

داغ فرزند داغ خیلی بزرگیه.خدا به هرکسی که تجربش کرده صبر زیاد بده😢😢شاید به اندازه شما نباشه از.ولی ...

پستتو خوندم یهو اشکام سرازیر شدن یاد خودم افتادم چه استرس هایی کشیدم خداااا

خدایاشکرت