2777
2789
عنوان

بارون یا برف؟

99 بازدید | 5 پست

بارونو دوست دارین یا برفو؟

_چرا تو زندگی من همش بارون میاد؟ چرا من هیچوقت چتر ندارم‌؟                                              +بارون مسئله مهمی نیست. حتی اگه تو تنها کسی باشی که چتر نداره،اشکالی نداره فقط خیس شو،خیس شو و بدو. اونوقت میبینی که زود میرسی خونه!

بارون 

برف خیلی بعدش کثیف کاری داره برفا یخ میزنن و آدم لیز میخوره

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بارون رو بیشتر دوست دارم شمال به مخض اینکه برف شروع بشه برقا قطع میشه و کلا کثیف کاری روزهای برف و یخبندان زیاده 

دوستان من سامارا هستم عضویتم سال 95بود ولی به دلایلی کاربری قبلیم حذف شد

برف شدیدد 

مرداب به رود گفت:چه کردی که اینقدر زلالی؟رود کفت:گذشتم 💜                                                           این دنیا فقط امتحان خداست پس لذت ببر ازش اگه از یکی بدت میاد ترکش کن اگه  کسیو دوستش داری بهش بگو اگه دلتنگ کسی هستی دعوتش کن❤               اگه از زندگیت لذت نبری خودش گناهه کناه😂                 و اما در خانه میمانیم تا سالم بمانیم کرونا هم گورش رو گم کنه بره دیگه مرسی اه😊😊