همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
💔گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💔گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود💔گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است💔گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود💔گاهی گدایِ گدایی و بخت با تو یار نیست💔گاهی تمام شهر گدای تو میشود💔
من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
💕فدای سرت اگر آنچه میخواستی نشد. اگر چرخ دنیابا چرختو نمیچرخد .تو چایت را بنوش☕روی ایوان خانه مادربزرگت بنشین و با او گپ بزن.میتوانی غرور را کنار بگذاری و عشق زندگیت را به یک شام دونفره دعوت کنی.❤️برای پرنده ها🕊️ دانه بریزی و بعد، از دیدن نوک زدن آنها به دانه های گندم🌾 لذت ببری.میشود دقایقی را برای مادرت ❤️کنار بگذاری و چند لحظه را در آغوش او سپری کنی میبینی که چقدر آرام بخش است.میشود از زندگی لذت برد .میشود از ثانیه ها 🕰️نهایت استفاده را کرد.مگر چقدر عمر میکنیم که بخواهیم آن را هم صرف سروکله زدن با این و آن بکنیم و از شکل راه رفتن همراهمان تا آبی بودن رنگ آسمانو گردی زمین 🌏ایراد بگیریم چه خوب میشد اگر میتوانستیم به زمین و زمان گیر ندهیم و سخت نگیریم.خوب میشد اگر زندگی میکردیم نه فقط نفس میکشیدیم !😍😊
مرداب به رود گفت:چه کردی که اینقدر زلالی؟رود کفت:گذشتم 💜 این دنیا فقط امتحان خداست پس لذت ببر ازش اگه از یکی بدت میاد ترکش کن اگه کسیو دوستش داری بهش بگو اگه دلتنگ کسی هستی دعوتش کن❤ اگه از زندگیت لذت نبری خودش گناهه کناه😂 و اما در خانه میمانیم تا سالم بمانیم کرونا هم گورش رو گم کنه بره دیگه مرسی اه😊😊
مَرد مَن تَه ریشی دارد ک به دنیا میارزد☺مَرد مَن با ثروت پدرش خوش نمیگذراند وهرروز یک ماشین مدل بالا سوار نمیشود😶مَرد مَن ازچهره اش حیا ونجابت جار میزند🤗مَرد مَن ازقدش مَردانگی میریزد،از آغوشش حس امنیت میگیرم😋مَرد مَن بوی صداقت میدهد روی پاهای خودش می ایستد و برای خوشبخت شدن جان میکَند😍برای من همینکه صادقانه دوستم دارد کافیست من از دوستت دارم های هرزه هرروزه ک مخاطبهایش فرق دارد بیزارم😤همینکه ب فکر خیانت نیس کافیست من از بودن جسمی ک فکرش با دیگریست بیزارم😖همینکه برای خوشحال کردنم یک شاخه گل با دست رنج خودش بیاورد🌹کافیست من از کادوهای گران قیمت با پول پدر بیزارم☹همینکه زیبایی های ساده ام را میپسندد و مرا ب تغییر اجبارنمی کند کافیست👩ک من از زیبایی های مصنوعی بیزارم😑همینکه جای ترک کردن درکم میکند برایم کافیست..من بهترین مَرد دنیارو دارم وتا ابد عاشقَش خواهم بود😘قُربون مَردهای زندگیم بِشم(پِسرم وباباش دنیای مَنَن)