2821
2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 7979 بازدید | 90 پست

پس منو بی خبر نذارید ....ایشالا خوشخبر باشی گلم ....دلت شاد ولبت خندون

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
تل.گرام دارین؟ همو پیدا کنیم اونجا حرف بزنیم

ندارم نه ....با لبتاب میام سایت 

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

استارتر میتونی عکس ضایعه بفرستی سایت nobat.irیکساعته بهت جواب میدن وفقط هم دکترا میبینن ...بهترین دکترهای تشخیص زگیل هستن تو تهران 

فقط ضایعه رو اگر خاستی کات کن بفرس ...ببین چی میگن که نخاد تو این اوضاع بری بیرون 

مرسی گلم باشه حتما میفرستم

پس هرخبری شد به منم بگو...خیلی نگرانم ...اگر دکترا بازبودن میرفتم تست میدادم اما الان وسواس شدم ازفکرزگیل 

عزیزم میشه باز عکس بزاری منم ببینم؟؟؟

عکس خودتو داری؟الان هستی بزارم؟زود پاکش یکنم دیدی لایک کن

عزیزم میشه باز عکس بزاری منم ببینم؟؟؟

ویییییی یادم نبود با لبتاب هستم بزار تو تاپیکهام بگردم هست بهت میگم الان بصبر

اره بزار منم اگه نت بزاره می زارم ببین ولی زیاد واضح نیس

22تا تاپیک قبل هست ببین ...نوشتم خانما بیاید درمورد عکسه نظر بدید زگیل هست یانه...بحساب به نی نی یار گفته بودم پاکش کنه نکرده

وای تو نت چیزایی نوشته که ادم از زندگی میوفته 😭😭😭

اره من که از وقتی خوندم کل زندگیم ریخته بهم..توهم گفتی زیر مجرای ادراری و اول واژنت دون دون شده؟من قشنگ دست بکشم میفهمم

و خدایی که در این نزدیکیست..‌ممنونتم خداجون💓🌱
تاپیک منو دنبال کن ...بزن رو اسمم تاپیکهام میاد بالا ...بشمار ...22تاپیک قبل ...تاپیکی که گفتم خانمه ...

اره مثل همینان اینا کجای دستگاه تناسلیته؟؟؟ببخش که اینقد میپرسم اخه خیلی نگرانم..من دقیقا دور واژنم هم رو هم زیر حس میکنم این دونه هارو شمام همینجا؟؟ینی یذره از بند انگشت زیر مجرای ادرار که میشه ورودی واژن

و خدایی که در این نزدیکیست..‌ممنونتم خداجون💓🌱
اره مثل همینان اینا کجای دستگاه تناسلیته؟؟؟ببخش که اینقد میپرسم اخه خیلی نگرانم..من دقیقا دور واژنم ...

گلم بیا تاپیک خودت بهت پیام دادم اونجا

تست دادی برا نوعش 

سلام عزیزم شما نرفتید دکتر چک کنید زگیل بودیانه؟

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز