نسیییییمجان مدیر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 عنوان چرا ترکید | مشاهده متن کامل بحث + 104 بازدید | 18 پست مگه چیز بدی گفتیم بازی بود اونی کی گزارش داد ب حق 14تن چن روز اسهال بشه حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔 1399/01/16 | 17:39 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 چي ميگي چقد خنديدم ،، به حق 14 تن ، اسهال ماذا فاذا 😂😂😂😂 حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 🤦😂😂 والا حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
ماهان110 عضویت: 1392/10/04 تعداد پست: 10996 خيلي خنديدم ، من اب لوله هم ميخورم اسهال ميشم بايد جوشيده باشه دستام چند دفعه بايد شسته باشه ، اصلا انگشت به دهانم بره اسهال ميشم
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 خيلي خنديدم ، من اب لوله هم ميخورم اسهال ميشم بايد جوشيده باشه دستام چند دفعه بايد شسته باشه ، اصلا ... 😐😐😐😐😐😐😐وا برو دکتر حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔