2777
2789
عنوان

غذای کمکی نوزاد

52 بازدید | 11 پست

دخترم ۵ ماه و ۱۰ روزشه . شیرم خیلی کمه

کمکی چی میتونم بدم بهش؟ حریره بادوم .فرنی .سرلاک.سوپ یا بیسکوئیت مادر. 

کدومش بهتره؟؟

کاکتوس 🌵 شده بود و دلش نوازش میخواست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از فرنی رقیق و لعاب برنج شروع کن 

بعد حریره بادام

بعد بیسکویت

بعد سوپ ساده

کم کم سوپ رو مقوی کن

هر کدوم یه هفته بده بعدی رو هفته بعد شروع کن

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن
باید از لعاب برنج شروع کنی . اما من از فرنی شروع کردم ۵ ماه و ۲۰ روزشه الان

مرسی عزیزم. یبوست نگرفت؟ اخه دخترم همینجوریشم دیر ب دیر پی پی میکنه

حریره بادام فرنی البته کم‌کم شروع کن خصوصا فرنی رو با لعاب برنج مال منم ۵ماهشه اینارو میدم

حریره بادومی ک داروخونه ها میفروشن خوبه؟ 

از فرنی رقیق و لعاب برنج شروع کن  بعد حریره بادام بعد بیسکویت بعد سوپ ساده کم کم سوپ رو مقو ...

هفته پیش یکی دوبار فرنی خیلی رقیق با شیر خودم دادم .خیلی میلی نداشت ب خوردنش . توی سوپش میتونم مرغ بریزم؟

فرنی و با شیرخشک درست میکنین؟

ن عزیزم با آرد برنج یکم آب تو قابلمه کوچیک میریزم جوش اومد یه قاشق مرباخوری آرد برنج میریزم هم میزنم رقیق شه بد از صافی رد میکنم میدم بخوره

هفته پیش یکی دوبار فرنی خیلی رقیق با شیر خودم دادم .خیلی میلی نداشت ب خوردنش . توی سوپش میتونم مرغ ب ...

از شش ماه به بعد اره الان فعلا نده

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن