2777
2789
عنوان

برنامه روزانتون چیه؟😍

2410 بازدید | 152 پست

امروز روز کار کردن و تنظیم سفارشام (مثل هر روز) و برنامه ریزی بود😁

برنامه ی روزمو میگم اگه خواستید استفاده کنید🌹

معمولا ساعت ۷ بیدار میشم ولی امروز شب قبلش بیشتر از حد معمول بیدار بودم و ساعت ۸ بیدار شدم متاسفانه-_-

۸ تا ۸ و ربع یه ورزش سبکی کردم و بعدش رفتم حموم😃

۸ و ربع تا ۹ و ربع حمومم طول کشید و ۹ و ربع تا ۹ و نیم کارای پوست و مو و بدن بعد حمومم شد ک اگه خواستین بگین توضیح بدم🌸

بعد رفتم دنبال ی صبحونه با پروتئین بالا و کربوهیدرات کم که تخم مرغ و بیکن درست کردم

رفتم دنبال نسکافه که دیدم تموم شده☹️قهوه ترک درست کردم عوضش

۹ و نیم تا ۱۰ کارای درست کردن و خوردن صبحونه طول کشید و بعد نشستم تا ۱۲ کارای ثبت سفارش و چک کردن موجودی انجام دادم و واریزی هارو چک کردم تا بعد کرونا براشون بفرستم😁

بعد کتاب قورباغه را قورت بده که خیلی عالی بود رو رو شروع کردم و تو یک ساعت تموم کردم😍جاهای مهمشم که فکر کردم به دردم میخوره رو یادداشت کردم تا تو کارم ازشون استفاده کنم

بعد مادر گرامی برای ناهار صدام کرد و ناهار خوردم😃

بعد دیگه ساعت ۲ شده بود، یه سری به تلگرام و نی نی سایت زدم و چایی سبز دم کردم که بخورم😅همزمان یدونه از این ماسکای نقابی زدم که تا چایی میخورم جذب پوستم شه😋

یه فیلم دانلود کردم و دیدم و تا الان که اینجام😃🌹

اگه دوست داشتید شما هم برنامتونو بگین تا استفاده کنن بقیه😁🌹

آرامش دو گیتی تفسیر این ۲ جملست: به من چه؟ ؛ به تو چه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان