2777
2789
عنوان

ساک نوزاد

165 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من هفته 35 هستم میشه راهنماییم کنید چیا باید همراهم زایشگاه ببرم... تواین وضعیت کرونا میخوام همه چیز ببرم که یک دفعه مجبور نشم توبیمارستان تهیه کنم

خدایا راضیم به رضایتت... 

اینو یه کاربری نوشته بود کامله به نظرم

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

ژل ضدعفونی دست ماسک و دستکش 

لباس سایز صفر 

پتو واسه نوزاد

پوشک

سعی کن چیزای خیلی واجب نیس و نبری چون ببری بیمارستان الوده میشه باز باید بیای ضدعفونی کنی 

قضاوت کار خداست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پوشک بچه و خودت. لیوان.قاشق چنگال مسواک. دستمال ماسک الکل ضدعفونی یا ژل. خوزاکی خرما ابمیوه. پستونک شیشه شیر ولی خوذت بهش شیر بده خوااااهشا شیزخشکیش نکن .شانه واسه خودت لباسای نی نی دستکش کلاه و لبلس

با مهربانی زندگی کنیم و لبخند بزنیم همه خوبند.

قاشق و لیوان واسه خودت ببر

لباس زیر و سوتین شیر دهی

دمپایی باید نو ببری اگه قبول کنن البته 

بنظرم ساک بچرو نبری بهتره اونجا آلوده میشه بنداز تو یه ساک معمولی وسایلاتونو

شیر دوش و سرنگ هم ببر

شهادتت مبارک سردار
ممنون از راهنماییت

قربونت عزیزم ایشالا تا اون موقع این مریضی ریشه کن شده با خیال راحت میری و بسلامتی میاید

بعد ببخشید عزیزم به ما تو بیمارستان گفتن نوار استفاده نکنید که هی مجبور شید برید دسشویی عوض کنید پوشک بچه ها هستن که مثل نوارن از اونا سایز بزرگشو میدادن دوتایی میزاشتم هی با اون وضع سخته آدم بره دسشویی خیلی راحت بود و...

البته طبیعی بودم  

شهادتت مبارک سردار