2777
عنوان

شیمی کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 3675 بازدید | 60 پست
روزی چند ساعت میخوندید >

نمیدونم برنامه مینوشتم برای هرروز تا اجرا نمیشد ب طور کامل نمیخابیدم یه روز 15 ساعت ی ر.ز 8 ساعت ی روز 6 ساعت اینجوری

ما دو شاخه ی یک درختیم وای اگر باد از دو سو می وزید...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

8 تا کتاب داریم . 4 درس عمومی بعلاوه 4 درس اختصاصی یعنی هر درس 100 ساعت ؟ کم نی ؟

شما برای ادبیات و زیست ب یک اندازه زمان میزارین؟ تقسیم بندیتون غلطه 

بعد اینکه اون 800 ساعت رو چطور استفاده کردن مهمه ممکنه یکی با پنج هزار ساعت زمان گذاشتن هم نتونه موفق شه و یکی با 800 ساعت بتونه

خلاقیت خیلی مهمه تو کنکور اینکه بدونی چطوری بخونی ک هم برات اسونتر بیاد مطالب هم تستشو بتونی تو کنکور بزنی

شما برای ادبیات و زیست ب یک اندازه زمان میزارین؟ تقسیم بندیتون غلطه  بعد اینکه اون 800 ساعت رو ...

خداوکیلی میشه بگی پارسال در کل چند ساعت درس خوندی ؟ بالای 1000 ساعت بالای 1500 ساعت چقدر

من ذهنم خیلی درگیر اعداد و رقمه

خداوکیلی میشه بگی پارسال در کل چند ساعت درس خوندی ؟ بالای 1000 ساعت بالای 1500 ساعت چقدر من ذهنم خی ...

ببین از حرفات مشخصه سردرگمی و استرس داری

بازم میگم مقایسه نکن با کسی خودتو بی معنیه این کار

من چهارماه اخر فقط خوندم نمیدونم چند ساعت ولی بیشتر از هزار ساعت

ببین از حرفات مشخصه سردرگمی و استرس داری بازم میگم مقایسه نکن با کسی خودتو بی معنیه این کار من چها ...

وقتی دانشجوی پزشکی میگه یکسال روزی 12 ساعت خوندم سریع ماشین حساب دستم میگیرم روزها رو در ساعت ضرب میکنم میگم وای طرف حداقل 3000 ساعت و حداکثر 4500 ساعت درس خونده اونوقت من تو این مدت کم چطوری خودمو برسونم به اینا . پس من هرچقدر تلاش کنم نمیشه و این حرفا 

اعتماد به نفسم و انگیزه ام برای شروع صفره . همش میگم بذارم واسه 1400 چون الان هرچی تلاش کنم نمیشه   

ببین از حرفات مشخصه سردرگمی و استرس داری بازم میگم مقایسه نکن با کسی خودتو بی معنیه این کار من چها ...

مثلا در مورد شما که میگی تو مدت 4 ماه پزشکی قبول شدم واقعا فک میکنم اینکار نشدنی و غیرممکنه اما شما یه استثنا هستی و ضریب هوشیت بالاست که با یه دور خوندن سریع مطالب میره به ذهنت و سریع میگیری و تجزیه و تحلیل میکنی