2777
2789
عنوان

شیمی کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 3675 بازدید | 60 پست
به ساعت مطالعه و تست نیس پارسال از اسفند شروع کردمو ب پزشکی ازاد رسیدم امسالم از فروردین ینی حدود ...

پایه ی درسیت چطور بود پارسال؟؟ و حتی امسال؟؟

منطقه چندی؟؟

بببخشید از کجا میشه هزینه های رشته ی پزشکی وداروی دانشگاه های ازاد رو دونست؟؟

گروه نارنجی  🧡  وزن اولیه: 66  🧡  وزن هدف: 52                                                اقایون درخواست دوستی ندن سنگین ترن✌👍
ببین من دانشجوی پزشکی ازادم امسال واسه سراسری کنکور میدم ینی کتابا رو خوردم تقریبا همشو  موج ...

میشه در خواست بدم چن تا سوال بپرسم ...چقدر درس خوندید ؟؟؟رتبتونم اگه دوس داشتید بگید 

کاربری دست دو نفره♥️🤝

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پایه ی درسیت چطور بود پارسال؟؟ و حتی امسال؟؟ منطقه چندی؟؟ بببخشید از کجا میشه هزینه های رشته ی پزش ...

پایم معمولی بود نمیتونم بگم ضعیف بود ولی اینو در نظر بگیر ک واسه کنکور نخونده بودمو استرس شدید داشتمو ناامیدیو...

منطقه 2

تو گوگل سرچ کن پیدا میکنی پزشکی سنگینه من ترمی 9 تومن میدم ک ترم ب ترم بیشترم میشه

ما دو شاخه ی یک درختیم وای اگر باد از دو سو می وزید...
میشه در خواست بدم چن تا سوال بپرسم ...چقدر درس خوندید ؟؟؟رتبتونم اگه دوس داشتید بگید 

من با لپ تاب میام قسمت چت خصوصی برام باز نمیشه ب نی نی یارم گفتم درست نشد 

درسو از اسفند شروع کردم من زیاد درس نمیخوندم ولی وقتی کتاب میگیرم دستم کل تمرکزم رو کتابه و هیچی از محیط اطراف نمیفهمم واسه همین بازده زیاد میشه

پایم معمولی بود نمیتونم بگم ضعیف بود ولی اینو در نظر بگیر ک واسه کنکور نخونده بودمو استرس شدید داشتم ...

منم مثل شمام یعنی از الان هم جدی بخونیم میشه پزشکی یا دارو اورد؟؟

وای خدا کنه سراسری قبول شیم خونواده چ گناهی کردن اینقد پول بدن هی!

گروه نارنجی  🧡  وزن اولیه: 66  🧡  وزن هدف: 52                                                اقایون درخواست دوستی ندن سنگین ترن✌👍
تو این زمان چ فصلایی و چ منابعی رو کار کنم

دوم واقعا ساده و روونه یعنی سوالاش سوال مفته تهش ی سوال محاسبلتی از فصل ۳ بیاد ک اونم اصلا پیچیدگی نداره و تنوعشم خیلی کمه 

سال سومم فصل ۱ و ۲ ساده و روونن مخصوصا فصل۲ ک خیلی سادست فصل یک ساده نیست ولی با تمرین و خوندن ب راحتی یادش میگیری (ساده نیست ولی پیچیده ام نیست)فصل ۳ یکم سنگین تره نسبت ب بقیه فصلا باز ولی ب نظرم حذفش نکن چون هم اینکه ازش سوال حفظی میاد هم اینکه گاهی ازش مسئله های خیلی ساده میاد 

سال چهارمم فصل ۱ و ۲ فوق العاده راحت و قابل حلن حتی مسئله هاش فقط تمرین و خوندن میخواد جمعا ۵ تا سوالم دارن ک حیفه از دست بدی 

ولی فصل۳ و ۴ چهارم هم سنگینن هم خیلی وقتگیر و زمانبر برای خوندن و تمرین در نتیجه چون ب کنکور نزدیکیم و شما هم تا ۴۰ میخوای پیشنهاد میکنم حذفشون کنی

برای هر سه سال مبتکران کتاب بهمن بازرگانی رو پیشنهاد میکنم چ برای درسنامه چ برای تست بعدشم برای جمع بندی از روی موج ازمون یا فار  تست بزن 

گاهی فقط خودت میدونی چقد اون ادم سابق نیستی...
منم مثل شمام یعنی از الان هم جدی بخونیم میشه پزشکی یا دارو اورد؟؟ وای خدا کنه سراسری قبول شیم خونوا ...

من یکی از دوستام از اواخر اسفند شروع کرد با تراز 5200

رتبه 32 اورد الانم دانشجوی پزشکی دانششگاه تهرانه

من یکی از دوستام از اواخر اسفند شروع کرد با تراز 5200 رتبه 32 اورد الانم دانشجوی پزشکی دانششگاه تهر ...

ایول خوش ب حالش و نوش جونش...

خدا مارو هم کمک کنه....

من یکی از دوستام از اواخر اسفند شروع کرد با تراز 5200 رتبه 32 اورد الانم دانشجوی پزشکی دانششگاه تهر ...

واقعا ؟ چطوری رتبه دو رقمی شده ؟ من با خیلی از دانشجویان پزشکی صحبت کردم همشون گفتن حداقل یکسال بطور پیوسته درس خوندیم یکیشون گفت روزی 12 ساعت اون یکی گفت روزی 16 ساعت درس خوندیم تا تونستیم قبول بشیم . 

پایم معمولی بود نمیتونم بگم ضعیف بود ولی اینو در نظر بگیر ک واسه کنکور نخونده بودمو استرس شدید داشتم ...

چطوری تو سه ماه کل کتابا رو خوندید و جمع کردید ؟ اونم با استرس شدید ؟ شاید شما نخبه باشید 

واقعا ؟ چطوری رتبه دو رقمی شده ؟ من با خیلی از دانشجویان پزشکی صحبت کردم همشون گفتن حداقل یکسال بطور ...

نه لزوما اینطوری نیست

من با مشاورین کنکور زیادی برخورد داشتم اتفاقا بحث از پسری بود ک از 8 فروردین بعد از فوت پدرش شروع کرده بود و دانشگاه ایران پزشکی میخوند

فرقش این ک فرصت خطا نیست بعد از نیمه ی دوم و ساعت مطالعه باید خیلی بالا باشه

چطوری تو سه ماه کل کتابا رو خوندید و جمع کردید ؟ اونم با استرس شدید ؟ شاید شما نخبه باشید 

تو 4 ماه

نه نخبه نمیشه گفت ولی درسی ک میخونم رو با صددرصد تمرکزم میخونم جوری ک نیاز ب دوباره خوندن نباشه

و اینکه زمانامو اینجوری گذاشته بودم مثلا 1 فروردین تصور میکردم 1 خرداده و فقط ی ماه ب کنکورم مونده و ی ماه فرصت دارم و هی میگفتم یه ماه بخون دیگخ نخون و این باعث میشد اون یه ماه همه فکرم کنکور باشه و خیلی با بازده بخونم

تا شب کنکور همینجوری درس خوندم ک انگار  فردا کنکور دارم