2777
2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

گفت منابلایکید

اولین عشقم شوهرم💞آخرین عشقم پسرم💞خدایاواسم تاهمیشه حفظشون کن😍آمین....کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خرکیه‌‌...میشه واسه رسیدن ب هدفم ی صلوات بفرستین🥰🥰

توی خانواده شلوغ بدنیا اومدم توی روستای کوچیک با عموهام و مادربزرگم زندگی میکردیم توی خونه ک همه کارش عموم و مادر بزرگم بودن  عموهام پسر داشتن و فقط،من دختر بودم اجازه کاری نداشتم مثلا سوار دوچرخه نباید میشدم قدم نسبت ب  بقیه همسنو سالام بلندتر بود همین شده بود باعث مسخره پسرعموهام وداداشام ارزو میکردم دیگه بلندتر اینـنشم همونم شد و تو قد ۱۵۸ موندم 

خلاصه گڋشت تا من تیز هوشان قبول شدم  یازده سالم بودم شاگرد اول بودمو درسم عالی ولی نمیتونستم تخته رو درس ببینم میرفتم خوابگاه سر پرست خوابگاه مون گفت باید عینک بزنی و ببرند دکتر اومدم خونه گفتم باید برم دکتر چشمـنمیبینه  عموهام مسخرمـمیکردن ب بابامـمبگفتن نبریش دکتر ابروریزی اخه دخترم عینکی میشه بهمـمیگفتن چار چشمکی شدی منم از خیرش گذشتم و گفتم عینک نمیخوام ولینشد بعد یکسال عینک رو مدرسه برام گرفت وضع مالیمون خوب بود ولی اجازه نداشتم چیزی خرج کنم دوستامـمیرفتن اردو ولی من چون دختر بودمـ نباید میرفتم 

وقتی دور هم جمع میشدن خانواده همش مسخره میکردن منو منم خوب درس میخوندم حسابی تا بتونم مثلا خودمو ثابت کنم ولی دیده نمیشدم شوهرعمم بهمـتوجه میکرد خونش تهران بود و میومد هفتگی خونه ما میموند خیلی تحویلم میگرفت منم مث خر ذوق میکردم ازاینکه یکی منو میبینه ی شب توی اتاق دراز کشیده بود گفت برام قرص بیار بردمـبراش دستمو کشید وافتادم تو بغلش دستشو برد زیرلباسم نمیفهمیدم ک هدفش چیه دوازده سالم بود واحمق بودم 

فقط یادمه وسطای کارش صدای در اومد منم خودمو کشیدم کنارو فرار کردم توحیاط هرچی صدام زد نرفتم ولی تازهواول کابوسامـبود شبا خونمون میخوابید من از ترسمـ نیچسبیدم ب مادر بزرگی ک چشم دیدنمو نداشت بخاطر دختر بودنمو تا صبح خوابم نمیبرد یروز ب مامانم گفتم ک شوهر عمم  میاد خودشو بهم میچسبونه و یکارایی میکنه