2777
2789
عنوان

بچه سه ماهه

83 بازدید | 10 پست

سلام دوستان پسرم سه ماه ویک روز وقتی بلندشدمیکنیم گردنش کج میشه سمت چپ وسمت راستو نیگاه میکنه ولی وقتی میزاریمش پایین کج نیست نمیدونم چکارش کنم تورو خدا اگه کسی تجربه ای چیزی داره بگه خیلی نگرانم😥😥😥

شروع رژیم۱۰ آذر با گروه لاغری  خزان نارنجی😍وزن اولیه ۸۵🥲۸۳🔒۸۱🔒۷۹🔒۷۷🔒۷۵🔒۷۳🔒۷۱🔒۶۹🔒وزن هدف ۶۹💪💪💪خواستن توانستن  هست✌️✌️🥰

خب هنوزگردنش سفت نشده چه انتطاری داری عزیزم

یک ماه دیگه گردن میگیره

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
بیشتر ببینید

فهمیدم چی میگی،طوری نیست،بزرگتر بشه عضلات گردنش قوی بشه اوکی میشه،تا آخر چهار ماهگی واسه درست گردن گرفتن وقت دارن

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من ٤ ماهشه تازه گردن گرفته خیلی زوده بابا

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
بیشتر ببینید

[QUOTE=131153721]خب هنوزگردنش سفت نشده چه انتطاری داری عزیزم یک ماه دیگه گردن میگیره[/QUOاخه عزیزم میترسم یه وقت گردنش همیجوری کج بمونه

شروع رژیم۱۰ آذر با گروه لاغری  خزان نارنجی😍وزن اولیه ۸۵🥲۸۳🔒۸۱🔒۷۹🔒۷۷🔒۷۵🔒۷۳🔒۷۱🔒۶۹🔒وزن هدف ۶۹💪💪💪خواستن توانستن  هست✌️✌️🥰

[QUOTE=131153721]خب هنوزگردنش سفت نشده چه انتطاری داری عزیزم یک ماه دیگه گردن میگیره[/QUOاخه عزیزم م ...

نه واسه چی کج بمونه خب بچه نمیتونه الان گردنشو محکم نگه داره عضله هاش قوی نشدن هنوز

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
بیشتر ببینید

در مورد بچه ات واسه هیچ چیزش عجله نکن

گردن گرفتن، نشستن، راه رفتن ...

اینا تو هر بچه متغیره و هروفت تواناییشو پیدا کنه انجام میده

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
نه واسه چی کج بمونه خب بچه نمیتونه الان گردنشو محکم نگه داره عضله هاش قوی نشدن هنوز

وای همه میگن گردن پسرت کجه خیلی ناراحتم

وای همه میگن گردن پسرت کجه خیلی ناراحتم

یه سرچ بکن تو گوگل

زمان گردن گرفتن نوزاد خیالت راحت میشه حرف مارو که قبول نداری😬

پسرمنم سه ماهگی دقبقا گردنش کج بود همیشه

بیشتر ببینید

همش دوست داره روسمت چپ باشه