سلام دوستان پسرم سه ماه ویک روز وقتی بلندشدمیکنیم گردنش کج میشه سمت چپ وسمت راستو نیگاه میکنه ولی وقتی میزاریمش پایین کج نیست نمیدونم چکارش کنم تورو خدا اگه کسی تجربه ای چیزی داره بگه خیلی نگرانم😥😥😥
شروع رژیم۱۰ آذر با گروه لاغری خزان نارنجی😍وزن اولیه ۸۵🥲۸۳🔒۸۱🔒۷۹🔒۷۷🔒۷۵🔒۷۳🔒۷۱🔒۶۹🔒وزن هدف ۶۹💪💪💪خواستن توانستن هست✌️✌️🥰
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست وپا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
[QUOTE=131153721]خب هنوزگردنش سفت نشده چه انتطاری داری عزیزم یک ماه دیگه گردن میگیره[/QUOاخه عزیزم م ...
نه واسه چی کج بمونه خب بچه نمیتونه الان گردنشو محکم نگه داره عضله هاش قوی نشدن هنوز
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
زمان گردن گرفتن نوزاد خیالت راحت میشه حرف مارو که قبول نداری😬
پسرمنم سه ماهگی دقبقا گردنش کج بود همیشه