2777
2789

خب اگه بفهمی چیکار میکنی؟؟فوقش دو سه روز قهر کنی. بعدشم انگار که هیچی نشده به زندگیت ادامه میدی دقیقا مثل ادمای این سایت که خیانت میبینن و انگار نه انگار همش صبر همش تحمل همش نفرت.پس نفهمی بهتره چون شماهایی که من دیدم وقتیم بفهمین باز به این زندگی ادامه میدین

من واین بوم نقاشی....🎨♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی با وجود اعتیاد موندی پاش  بفهمی خیانت میکنه هم میمونی پس بهتره ندونی واسه راحتی خیال خودت

اعتیادش  رو که کیت مورفین گذاشتم .مثبت شد و مچش رو‌گرفنم .خرجی نمیده خیانتم اضافه شه پرتش میکنم بیرون 

خب اگه بفهمی چیکار میکنی؟؟فوقش دو سه روز قهر کنی. بعدشم انگار که هیچی نشده به زندگیت ادامه میدی دقیق ...

درسته خرج خودمو دارم میدم خرجی نمیاره اعتیادش رو‌گفته کم میکنه اصلا نمیدونم کجا چجور مصرف میکنه .

خب اگه بفهمی چیکار میکنی؟؟فوقش دو سه روز قهر کنی. بعدشم انگار که هیچی نشده به زندگیت ادامه میدی دقیق ...

خدا اون روزو برات نیاره خیانت ببینی..وقتی ببینی کسی حمایتت نمیکنه و جایی نداری بری مجبوری به زندگی ادامه بدی..اونوقت اینقد راحت دربارش نمیگی که یه دوسه روز قهر میکنی😏تا آخر عمرت عینه خوره میخورتت ولی چاره ای نداری

خدا اون روزو برات نیاره خیانت ببینی..وقتی ببینی کسی حمایتت نمیکنه و جایی نداری بری مجبوری به زندگی ا ...

درسته نباید قضاوت کرد ولی نه اینطور نیست من پشتوانه ی محکمی دارم و بی شک اگه ببینم ترکش میکنم حتی اگه جلو چشام خودشو بکشه چون مردی که خیانت کنه کثیف ترین مرد دنیاست

من واین بوم نقاشی....🎨♥️
درسته نباید قضاوت کرد ولی نه اینطور نیست من پشتوانه ی محکمی دارم و بی شک اگه ببینم ترکش میکنم حتی اگ ...

خوب خدارو شکر که پشتوانه داری و مجبور به زندگی با خیانتکار نیستی