2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه این روزا تاپیک دوستیابی میزنن . فک کنم وقیح نامرد تو یه سایت لینک نی نی سایتو گذاشته گفته سایت دوستیابی   

﷽ من که ملول گشتمی از نفس فرشتگان     🌿🌺🌱     قال و  مقال عالمی میکشم از برای تو
آره خب طبیعیه.واینم بگم اگه انتخابتون بر اساس علاقه ودر نظر گرفتن شخصیت مقابل باشه،متاهلی خوبه.در غی ...

اره منم منظورم انتخاب عاقلانه و آگاهانه هست.و مدیریت بعدش مهمه.زندگی های اطرافیانم و مشکلاتشون رو دیدم واسه همین نمیخوام اشتباه های اونا رو تکرار کنم.و حتما قبل ازدواج مشاوره باید بریم.

اره منم منظورم انتخاب عاقلانه و آگاهانه هست.و مدیریت بعدش مهمه.زندگی های اطرافیانم و مشکلاتشون رو دی ...

مشاوره برو.ولی اینم بدون زندگی بدون مشکل وجود نداره.بالاخره دوتا آدم با دوفرهنگ مختلف،طبیعیه باهم اختلاف نظر داشته باشن و مهمترین مهارت اینکه بتونی با تمام این اختلاف ها خوب زندگی تو مدیریت کنی.خیلی هم سخت گیری نکنید فقط سعی کن ملاکهای اصلی رو داشته باشه و حتما علاقه باشه.اینکه میگن علاقه بعد از ازدواج هم به نظر من درست نیست.ا امیدوارم خوشبخت بشی عزیز دلم

مشاوره برو.ولی اینم بدون زندگی بدون مشکل وجود نداره.بالاخره دوتا آدم با دوفرهنگ مختلف،طبیعیه باهم اخ ...

اره هیچ زندگی حتی مجرد موندن هم بدون مشکل نیست.دیدم که میگم.اره فرهنگ ها متفاوت هست.باید همینکارو بکنم.علاقه که صد در صد باید باشه منم قبول دارم حرفت رو.فدات بشم مرسی عزیزم.شما متاهلی؟