2777
2789
عنوان

تربیت بچه

98 بازدید | 15 پست

خانم ها دیشب به شوهرم با شوخی گفتم نی نی که بدنیا اومد تربیتش بامن چون شوهرم خیلی از غذاهارو نمیخوره یهو برگشت گفت آره با تو باشه که یادش بدی با خانواده من بد باشه😐😐😐😐 منم اینطوری بودم امروز بهش اس دادم کسی که خوب باشه با گفتن من بد نمیشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ول کن حالا یچیز تو گفتی یچیز اون

میدونی میگن سیخ رو بذاری رو آتیش به گناه کار معلوم میشه همین خانوادش تاحالا به من تبریک که هیچ به رومم نیاوردن که باردارم اونوقت انتظار دارن من بندری برقصم براشون

همه مردا همینو میگن

رها کن حرفاشو

واقعا دختر من بعد ۴ سال داره میفهمه ک مادربزرگش (مادرشوهرم) بی احساس و بد جنسه

حالا بزرگتر شه، بیشتر هم میفهمه 

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
عزیزم 😅😅😅 من فعلا فقط سه ماهمه حالا اگه کتابی چیزی هست بهم معرفی کنی ممنون میشم

به سلامتی ......

من دیگر ما.....

نویسنده آقای عباسی....

چند جلده....

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...! 
میدونی میگن سیخ رو بذاری رو آتیش به گناه کار معلوم میشه همین خانوادش تاحالا به من تبریک که هیچ به رو ...

بیشتریا اینطورن.حالا مگه به من تبریک گفتن.تازه زبون جاری دراز بود چرا زودتر نگفتی 😏😐

چند هفته گفتی ؟ من نه هفته

دیروز شوهرم بهشون گفت رفتم تو چهار ماه😂😁والا هنوز زود بود به خاطر سقط قبلیم نمیخاستم بهشون بگم😐😏

اما خودشون از قبل میدونستن میخاستن ببینن ما چی میگم .موندم کی بهشون گفت😐😐😐بنظرت دیر بود که گفتم؟

دیروز شوهرم بهشون گفت رفتم تو چهار ماه😂😁والا هنوز زود بود به خاطر سقط قبلیم نمیخاستم بهشون بگم😐😏 ...

نه خیلی هم خوب بود مثلا من زود گفتم چیکار کردن برام اگرم گفتن میتونی بگی بخاطر شراطیم دیر گفتم

نه خیلی هم خوب بود مثلا من زود گفتم چیکار کردن برام اگرم گفتن میتونی بگی بخاطر شراطیم دیر گفتم

والا چی بگم گلم سر سقط اولم کلی حرف شنیدم از این واون به خاطرلاغریت سقط کردی😞😑برو غذا بخور چاق شی بتونی بچه بیاری😔.چند روز پیش شنیدم خواهر شوهرم سه ماهش بوده به ما نگفته بود حالا سقط شده اون چند برابر من هیکلشه. 

میدونی میگن سیخ رو بذاری رو آتیش به گناه کار معلوم میشه همین خانوادش تاحالا به من تبریک که هیچ به رو ...

یعنی شما بشون گفتین بارداری و تبریک نگفتن؟

یا قایم کردین

تو فردایی ،همانی که باید بخاطرش زنده بمانم!