2821
2789
عنوان

به چه فالی

55 بازدید | 12 پست

ب چه فالی اعتقاد دارین و همیشه درست دراومده 

میخاد شوهرم یه کاری انجام بده که زندگیمون از اینبر به اون ور میشه چ فالی بزنم 

کسی دعای چیزی میدونه واسه موفق شدنمون توروخدا راهنماییم کنید

اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هرکسی خوب نمیگیره اون خوباش هم خیلی گرون میگیرن

اره اما قهوه عالیه نسبت ب بقیه فالها

مخصوصا بازه های زمانیش ک دقیق ترم هستش

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕
خودم واسه کارام قران باز میکنم همیشه هم درست دراومده. کار و موفقیت که نمیشه با فال تضمینش کرد اول با ...

یعنی خودت انجام میدی؟

اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂
یعنی خودت انجام میدی؟

فال نه واسه چیزایی که سر دو راهی هستم قران باز میکنم یکبار یادمه گفتم یک اخوند معتبر استخاره کرد گفت خیلی بد هست خودم باز کردم خیلی خوب اومد و همون راه را رفتم و نتیجه گرفتم.

فال نه واسه چیزایی که سر دو راهی هستم قران باز میکنم یکبار یادمه گفتم یک اخوند معتبر استخاره کرد گفت ...

چجوری؟میشه یادم بدی؟

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 10 ساعت پیش
2791
2779
2792