2777
2789
عنوان

انرژی مثبت✨✨✨

94 بازدید | 10 پست

بالاخره این کرونا قراره تموم شه دیگه😁

اونموقع از ذوقتون چه تغییری میکنین؟

هر چی گفتین قول بدین یادتون نره و‌ عمل کنین بهشا.

من میخوام کمالگراییم رو‌بزارم کنار و از قیافه و پول خونه و ماشینی که دارم راضی باشم و همش دنبال به دست آوردن چیزای بیشتر نباشم

و با همه مهربون باشم با همممممه،

و قدر زندگیمو بیشتر میدونم و‌ دیگه واسه هر چی حرص نمیخورم

هر چیز که در جستن آنی ،آنی...😌

هیچوقت هیچکس رو قضاوت نمیکنم، چون تازه میفهمم تهمت و قضاوت چقدر یه نفرو زخمی میکنه

خداجونم ای کاش بنده هات میدونستن مذهب اگه قبل از مرگ توی زندگیشون تاثیر نداشته باشه ، بعد از مرگ هیچ سودی به حالشون نداره مذهبی بودن یعنی خوشرو بودن ، یعنی هدیه مهربونی به دیگران یعنی مواظب دل ظریف هم باشیم یعنی مرتب و تمیز و شیک باشیم ،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،، اگه واقعا قصد امر به معروف داری شخص رو توی یه جای خلوت متوجه اشتباهش کن ولی یادت باشه اگه ذره ای نیتت رو کم کنی یا شاخ شدن یا خودنمایی باشه راه رو اشتباه میری گلم  امر به معروف اگه باعث شکستن دل یا زده شدن از دین باشه نه تنها ثواب نداره بلکه حرامه پس مواظب باش عزیزم،،،،،،،،،،،،،،شمایی که داری میخونی یه لبخند بزن میدونستی با لبخند خیلی زیباتری؟  پس همیشه لبخند بزن مهربون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا برا بعد کرونا برنامه ریزی ندارم اما برا الان برنامه چیدم اگه خداییی نکرده کرونا گرفتم برم عمه های عزیزمو باجاریمو بوس کنم بغل کنم . بالاخره باید کدورت هارو دور بندازیم دیگه😁😁😁  

ما قدبلندا واژه ای به اسم "این" نداریم چون از ارتفاعی که ما نگاه می کنیم همه چی "اونه"😍 آقایون داداشم گوفته باشم اینجی کولوهومش باس ماس،این تاپیک اون تاپیک لایک کامنت ماس ماس، آبجیا فدامدا😁  نی نی سایت نیست که ننه سایته🤐..کوردم 🥰و اهل سنت🥰 افتخارمه.. کسی توهین کنه به شدت باهاش برخورد میکنم  پس احترامتو دوس داری  نگه دار اون لامصبوووو😒 اگه با نظرم مخالفی محترمانه بگو روسرما جا داری وگرنه بد رو با بدتررررر جواب میدم پس ریپلای نکن😊اگه نظرات  و عقایدمون باهم فرق داره دلیل بر این نیست که حق باتوعه و تو راست میگی شاید بااااورت نشه ولی فقط من یه آدم دیگه م همین😉.من از ۲۴ساعت شبانه روز ۲۰ ساعت گوشی دستمه وقتی جوابتو ندادم مثبت فکر نکن بدون باهات حال نمیکنم
والا برا بعد کرونا برنامه ریزی ندارم اما برا الان برنامه چیدم اگه خداییی نکرده کرونا گرفتم برم عمه ه ...

😁😁منم مادر شوهرمو باید ببینم😂

😁😁منم مادر شوهرتو باید ببینم😂

جونم عزیزم میخوایش چیکار؟؟؟😁😁😁😁😁😁

بالاخره زندگی بدون برنامه ریزی نمیشه😁😁😁😁😁

ما قدبلندا واژه ای به اسم "این" نداریم چون از ارتفاعی که ما نگاه می کنیم همه چی "اونه"😍 آقایون داداشم گوفته باشم اینجی کولوهومش باس ماس،این تاپیک اون تاپیک لایک کامنت ماس ماس، آبجیا فدامدا😁  نی نی سایت نیست که ننه سایته🤐..کوردم 🥰و اهل سنت🥰 افتخارمه.. کسی توهین کنه به شدت باهاش برخورد میکنم  پس احترامتو دوس داری  نگه دار اون لامصبوووو😒 اگه با نظرم مخالفی محترمانه بگو روسرما جا داری وگرنه بد رو با بدتررررر جواب میدم پس ریپلای نکن😊اگه نظرات  و عقایدمون باهم فرق داره دلیل بر این نیست که حق باتوعه و تو راست میگی شاید بااااورت نشه ولی فقط من یه آدم دیگه م همین😉.من از ۲۴ساعت شبانه روز ۲۰ ساعت گوشی دستمه وقتی جوابتو ندادم مثبت فکر نکن بدون باهات حال نمیکنم
جونم عزیزم میخوایش چیکار؟؟؟😁😁😁😁😁😁 بالاخره زندگی بدون برنامه ریزی نمیشه😁😁😁😁😁

منظورم مادر شوهرمو بود😂😂اشتباه تایپی بود

منم کینه کدورتامو باهاش باید بریزم کنار

منظورم مادر شوهرمو بود😂😂اشتباه تایپی بود منم کینه کدورتامو باهاش باید بریزم کنار

ببین انگیزه دادم به تو... برنامه تورم چیدم😁😁😁😁😁😁😁😁