2777
2789
عنوان

خیانت همسر

245 بازدید | 14 پست

سلام دوستان به شوهرم چند وقتا مشکوکم بی دلیل یهو مهربون میشه کارایی که تاحالانکرده میکنه مثلا بی مناسبت گل میگیره در صورتی که اصلا اینجور ادمی نیست همش سرش تو موبایلشه شبا میره بیرون دیر وقت میاد همشم تو اون تایم انلاینه موبایلش همش دستشه دیروز رفته بود حمام دیدم گذاشته  رو حالت پرواز دارم روانی میشم نمیدونم چطوری به حقیقت پی ببرم گوشیش ایفونه من نه رمزشو بلدم نه بلدم باهاش کار کنم اوک دفه مجبور شد جلکم رمزشو بزنه چاار تا شو دیدم الان از کسایی که ایفون دارن میتوام بپرسم رمز ایفون چند واژس اصلا چجور صفحه ی رمز بالا میاد هرچی میزنم میگه اثر انگشت بازخوانی نشد اصلا صفحه رمزو بالا نمیاره که امتحان کنم

تعداد رای : 5
نظرسنجی
۶حرف
2
40%
۴حرف
3
60%

اثر انگشت گذاشته تو نمبتونی بازش کنی

در تاریخ ۹۹/۹/۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایم‌زاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهم‌خواست!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هر رقمی باشه نمیتونی بزنی که پیدا کنی 

دیدی که سخت نیست تنها بدون من...دیدی که صبح میشود شبها بدون من...این نبض زدگی بی وقفه میزند...فرقی نمیکند با من! بدون من...دیروز گرچه سخت امروز هم گذشت طوری نمیشود فردا بدون من

هر وقت خوابید انگشتشو بذار رو صفحه تا باز بشه

خدایا بابت عیدی ای که بهم دادی هزاران بار شکرررررررررت میشه لطف کنید صلوات بفرستید هماتومم جذب شه و نی نی نازمو سالم بغل بگیرم؟اخه خیلی منتظر بودم😌  بچم تو ده هفته سقط شد😔دلم نیومد تیکرشو بردارم😔😔الهی بمیرم برای دست و پای کوچولوش .لطفا دعا کنید دوباره باردار شم و ایندفعه سالم بمونه😔
هم ميتونه ٤ كاراكتري باشه هم شش كاراكتري ولي وقتي ميذاره رو حالت پرواز ميتوني بدون باز كردن قفلش از ...

اخه اونجوری اگه پیامی بیاد میفهمه من دست زدم گوشیش چک کدم عصبی میشه میترسم یکم میخوام کلا بازش کنم بگردمش

خودمم اینچور فکر میکردم کلی خوره بدیه داره پودرم میکنه نابودم گرده 

دیشب یه خانم دیگم این تاپیکو گذاشته بود.در بدترین حالت ممکن چه کاری از دستت بر میاد جز عذاب دادن خودت؟روشو باز نکن تو روی خودت

دیشب یه خانم دیگم این تاپیکو گذاشته بود.در بدترین حالت ممکن چه کاری از دستت بر میاد جز عذاب دادن خود ...

فقط میخوام مطمئن بشم اگه چیزی باشه با جشم خودمببینم دیگه راه برگشتی نداره ولش میکنم و میرم جون اینجوری زندگی ارزش نداره

فقط میخوام مطمئن بشم اگه چیزی باشه با جشم خودمببینم دیگه راه برگشتی نداره ولش میکنم و میرم جون اینجو ...

با ی بچه؟ اکثرا زنا کوتاه میان تو این مواقع.حالا که داره برخلاف قبل بهت میرسه خودتو بزن به اون راه و از زندگیت لذت ببر