2777
2789
عنوان

زنگ ب همسر

163 بازدید | 13 پست

سلام .میگم همسرم محل کارش تا خونه پنج دقه یا هفت دقیقه میشه.عقدم هستیم خانوم ای متاهل شما همسرتون میره سرکار زنگ میزنید میگید رسیدن یا ن 

تا وقتی سرکارن چقد باهاشون در تماسید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه بچه است که زنگ بزنم ببینم رسیده!؟ یا من مامانشم؟؟

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

شوهر من نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه راهشه رسیدنی بهم ی اس میده ک رسیدم خیال من راحت شه، طول روزم دوسه باری حرف میزنیم ولی همه مردا تو این مورد یکی نیستن ک

خیلی خوشحالم نفرسوم رابطمون ثمره عشقمونه دخترمونه👨‍👩‍👧🧿

شوهرم نزدیک محل کارش که میشه زنگ میزنه و چند دقیقه حرف میزنیم ظهرم بهم زنگ میزنه هر روز 

هر از گاهی هم ساعتای استراحتش بهم زنگ میزنه 

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨
پس چیکار کنم 

ببین توی این مورد هر مردی به نسبت اخلاق و شغلی که داره، یه جور برخورد میکنه.

اینکه رسیده یا نه که ببخشید اما کار بیخودیه!

اما بین روز رو باید امتحان کنی یا اگر منطقیه با خودش حرف بزنی

مثلا همسر من کارش آزاد و پر خطره 

خودش هم علاقه ای به صحبت بین روز نداره و استراحت میکنه

قرار گذاشتیم خودش هر موقع تونست زنگ بزنه، گاهی تا وقت اومدن اصلا فرصت نداره بنده خدا

شما هم قانون خاصی نذارید که مثلا روزی سه بار بزنگیم، بعد اگه بشه دوبار یکیتون ناراحت بشه

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
ببین توی این مورد هر مردی به نسبت اخلاق و شغلی که داره، یه جور برخورد میکنه. اینکه رسیده یا نه که ب ...

همسر منم کارش سنگینه ِمیگه کار خیلی مهمی بود زنگ بزن بهم.من خیلی ناراحت میشم 

همسر منم کارش سنگینه ِمیگه کار خیلی مهمی بود زنگ بزن بهم.من خیلی ناراحت میشم 

چرا ناراحت میشی!؟