2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هزار تومن

میدونم امشبم از خواب میپرم 😥 از گریه تا سحر خوابم نمیبره😭 این زنده موندنه؟ هه 😏 بازنده موندنه!!! بی دوست زندگی مرگ از تو بهتره ..‌‌‌. اون رو برو داره پرواز میکنه 😇 میبینمش هنوز از پشت پنجره🎇 هی دست تکون میدم🙆‍♀️ هی داد میزنم😣 اون سنگدل ولی هم کوره 🙈هم کره🙉 حتی اگه من از این عشق بگذرم🏃‍♀️ قلب شکستم 💔 از حقش نمیگذره☹ هه... دوران گیجی و سرگیجگیت گذشت محکم بشین دلم این دوره آخره😇

من مادرشوهرم شماله برامون زیاد میفرسته اما من خودم قبل عید از شمال پرسیدم ۱۰۰۰ مرغی بود ۸۰۰ اردکی 

آخه معمولا تخم مرغ واقعا محلی کوچیکتر هم هست نسبت ب این ماشینی ها

میدونم امشبم از خواب میپرم 😥 از گریه تا سحر خوابم نمیبره😭 این زنده موندنه؟ هه 😏 بازنده موندنه!!! بی دوست زندگی مرگ از تو بهتره ..‌‌‌. اون رو برو داره پرواز میکنه 😇 میبینمش هنوز از پشت پنجره🎇 هی دست تکون میدم🙆‍♀️ هی داد میزنم😣 اون سنگدل ولی هم کوره 🙈هم کره🙉 حتی اگه من از این عشق بگذرم🏃‍♀️ قلب شکستم 💔 از حقش نمیگذره☹ هه... دوران گیجی و سرگیجگیت گذشت محکم بشین دلم این دوره آخره😇
من مادرشوهرم شماله برامون زیاد میفرسته اما من خودم قبل عید از شمال پرسیدم ۱۰۰۰ مرغی بود ۸۰۰ اردکی&nb ...

اره گلم من خودم چند تا مرغ دارم واسه خاطر بچه هام تخم مرغشونو میدادم میخوردن حالا دیروز یه نفر اصرار کرد که پونزده تا واسه من جمع کن پولی من نمیدونستم قیمتش چنده گفتم بپرسم مدیونش نشم