2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 51 پست

بستگی به رشته ایی ک میخایی داره.. اگ فقط میخایی دولتی قبول بشی با خوندن تو این چند ماه میشی ولی ی رشته خوب و تاپ و نمیشه ۱۰۰ درصدی گف قبولی

مرا عهدیست با جانان💏😍
عزیزم ده هزار آوردن خیلی سخته  کار هر کسی نیست  بین چهارصد پونصد هزار نفر جمعیت

یخورده زیادی منفی گرایین

‏هر چيزی كه به قيمت آرامشت تمام شود، زيادی گران است! 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بستگی به رشته ایی ک میخایی داره.. اگ فقط میخایی دولتی قبول بشی با خوندن تو این چند ماه میشی ولی ی رش ...

فرهنگیان میخوام قبول شم رشتم انسانیه

پدرم تنها کسی که همیشه تو ❤واسه شادی روحش صلوات لطفا😢
انسانی 

ببین عزیزم نمیدونم تا الان چجوری خوندی

ولی اگه همین چند ماهم واقعا ۱۲ ساعت مفید بخونی با توجه به رشتت جای امیدواری خیلییییی زیااادی هست

بخون برو جلو فقط

"کنکوریای تجربی دوستای عزیزم" ۳ تا تاپیک دارم که شاید به دردتون بخوره سوالی داشتید در خدمتم❤
یخورده زیادی منفی گرایین

بهتره بگین واقع بین هستم نه منفی گرا

رویایی فکر نمی کنم ، واقع بین هستم 

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

ببین عزیزم نمیدونم تا الان چجوری خوندی ولی اگه همین چند ماهم واقعا ۱۲ ساعت مفید بخونی با توجه به رش ...

ممنون اره قصدم همینه ...

پدرم تنها کسی که همیشه تو ❤واسه شادی روحش صلوات لطفا😢
عزیزم ده هزار آوردن خیلی سخته  کار هر کسی نیست  بین چهارصد پونصد هزار نفر جمعیت

دقیقا 

کسی که کنکور تجربی بده میفهمه همون ۱۰ ازارم چه یدر ارزشمنده

"کنکوریای تجربی دوستای عزیزم" ۳ تا تاپیک دارم که شاید به دردتون بخوره سوالی داشتید در خدمتم❤
ببین عزیزم نمیدونم تا الان چجوری خوندی ولی اگه همین چند ماهم واقعا ۱۲ ساعت مفید بخونی با توجه به رش ...

تجربی هم میشه اما نه برای هر کس؛ بستگی داره

‏هر چيزی كه به قيمت آرامشت تمام شود، زيادی گران است! 
بهتره بگین واقع بین هستم نه منفی گرا رویایی فکر نمی کنم ، واقع بین هستم 

کاملا با حرفت موافقم ... واقعا سخته رتبه ۱۰ هزار اوردن هم .کسایی ک به تازگی کنکور داده باشن متوجه میشن چقدر سخت شده

مرا عهدیست با جانان💏😍
تجربی هم میشه اما نه برای هر کس؛ بستگی داره

اون شدنه استثناست 

اگه تا الان نخونده باشه درست و حسابی

هفت هشت تا سوال از هر درس جواب بده میاره.و 30 درصد سوالات کنکور اسونن

به زبون گفتن اسونه گل 

خوبه الکی امیدوار نکنیم 

خدایی نکرده بعد کنکور افسردگی بگیره 

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

واقع بینی با منفی گرایی هیچ تفاوتی نداره.

خیلی متفاوت هستن با هم 

واقع بینی با منفی گرایی هیچ تفاوتی نداره.

واقع گرایی یعنی دیدن واقعیت

منفی گرایی یعنی دیدن جنبه های منفی واقعیت

خیلی فرقه