2777
2789

منم همیشه دل و روده م نفخ میکنه و خیلی اذیتم . تند تند میرم دسشویی و همش عرق نعنا دستمه . ولی اینجوری روم نمیشه . شوهرم میگه بخاطر یه گوزناقابل تند تند میری دسشویی همینجا بزن منم باهاش دعوا میکنم 😑😑😑😑😕😕😕 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جلو شوهرتم میدی وای من اگر تو دسشویی باشم ی صدای خیلی خیلی کوچولو ام بیاد خجالت میکشم بیام بیرون چه ...

وااای منم همینم اصلا با شوهرم راحت نیستم ی وقتا برا ی باد کووچولو میرم دستشویی دوباره برمیگردم بخوابم .أه خیلی بده کاش اصلا نبود حالا خوبه شکمم تولید بادش کمه وگرنه واقعا دردسره

بی ادب 

نه به اندازه تو

میگویند شیشه ها احساس ندارند،اما وقتی روی بخار شیشه نوشتم دوستت دارم ،آرام آرام گریست!             یه بار دیگه نوشتم دوستت ندارم ،بازم گریست! 😐       یه بار دیگه نوشتم سلام،خوبی شیشه؟بازم گریست!       فکر کنم افسردگی داره بیچاره😂😂😂
بدون شوخی میگم من وضو میگیرم سر نماز هم برم بزور نگه میدارم  گاهی ناراحت میشم

خب شما حدث داری اگه دمو دقیقه هست فکر میکنم وضو باطل نشه باز بپرس

بیماری داری یعنی

مادر سه دسته گل  خدایا شکرت   

منم یه جامیرم خیلی اذیت میشم همش بایدبرم دستشویی رومم نمیشه برم دکترآخه برم بهش چی بگم بعد۹سال چنروزپیش پیش شوهرم اتفاق افتادازخجالت مردم اولش  که خودشوبه نشنیدن زدولی پکی زدزیرخنده ازخجالت مردم اونم میگفت خجالت نداره پیش میادبازبیشترخجالت میکشیدم 😿

خب شما حدث داری اگه دمو دقیقه هست فکر میکنم وضو باطل نشه باز بپرس بیماری داری یعنی

از وقتی باردار شدم زایمان کردم خیلی بد ار شده 

قرص نخوردم گفتم شیر میدم ناجور نباشه 

پرسید چجوریه منم محض شوخی گفتم  درست صحبت کن

هههه😏

میگویند شیشه ها احساس ندارند،اما وقتی روی بخار شیشه نوشتم دوستت دارم ،آرام آرام گریست!             یه بار دیگه نوشتم دوستت ندارم ،بازم گریست! 😐       یه بار دیگه نوشتم سلام،خوبی شیشه؟بازم گریست!       فکر کنم افسردگی داره بیچاره😂😂😂