2789
عنوان

بورس

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 50 پست
شما وضعیت سهام هاتون چجوریه خوب بوده براتون؟ چندوقته فعالیت دارین؟ 

چقدر اطلاعات داری درباره بورس؟اگه اطلاعات اولیه داشته باشی من بهت یادمیدم چه زمانی وقت فروش عرضه اولیس.

عرضه اولیه ها۹۹درصدشون تا۱۰۰درصد یاحتی بیشتر سود میدن ومیتونی بدون زحمت حداقل سالی چندمیلیون بدون ریسک سود کنی

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
چقدر اطلاعات داری درباره بورس؟اگه اطلاعات اولیه داشته باشی من بهت یادمیدم چه زمانی وقت فروش عرضه اول ...

من فعلا درحال ثبت نامم سامانه سجام و کارگزاری و.. اطلاعات زیادی ندارم میشه راهنماییم کنی چجوری اطلاعاتمو بالا ببرم و اینکه شما خودت فعالی تو بورس؟ 

خدایا خودت درست کن تودرست کنی قشنگتره 😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه میخوای پیشرفت کنی کلاس برو بدون علم اصلا خرید نزن مگر عرضه اولیه،تو چندماه آینده بورس رشد خوبی داره ولی بعدش احتمالا یه اصلاح داره که اگه بادانشش پیش نری کل سرمایت ازبین میره

اگه میخوای پیشرفت کنی کلاس برو بدون علم اصلا خرید نزن مگر عرضه اولیه،تو چندماه آینده بورس رشد خوبی د ...

خوب فعلا میخام فقط عرضه اولیه بخرم تا کم کم راه بیفتم و دانشش رو کسب کنم 

شما نظرت چیه برا عرضه اولیه و هرچند وقت یکبار ارائه میشه  ؟ هر عرضه ای بخری سود داره یا باید انتخاب کرد؟ 

کلا هرچی درمورد عرضه اولیه میدونی بگو و اینکه با چقد شروع کنم و...

خوب فعلا میخام فقط عرضه اولیه بخرم تا کم کم راه بیفتم و دانشش رو کسب کنم  شما نظرت چیه برا عرض ...

بالا گفتم اکثر عرضه اولیه ها سود دارن میگم اکثر چون استادمون میگفت توی۱۵سال اخیر فقط یه عرضه بوده که منفی شده.

عرضه ها اصلا تابع زمان خاصی نیستن هروقت سازمان بورس تصمیم بگیره عرضه میشن وتعدادشونم اصلا مشخص نیست.

احتمالا ۲۰فروردین یه عرضه اولیه داریم.

اگرکارگزاریت مفید باشه وحسابت شارژ باشه خودش برات میخره.

معمولا اول میگن به هرنفر مثلا ۱۰۰ یا۲۰۰ سهم میرسه ولی  چون متقاضی زیاده اصولانصفش بهت تعلق میگیره

سلام عزیزم کدوم کارگزاری هستی؟  من یک تاپیک بورسی مفید دارم  عرضه اولیه ض ...

سلام  ببخشید پیامتو ندیده بودم کارگزاری مفید هنوز احراز هویت نرفتم بخاطر کرونا لعنتی 

راستی ازمون میگیرن اونجا ؟ 

حتما مطالعه میکنم 

بالا گفتم اکثر عرضه اولیه ها سود دارن میگم اکثر چون استادمون میگفت توی۱۵سال اخیر فقط یه عرضه بوده که ...

الان دفاتر پیشخوان باز هستن برم برا تکمیل مراحل تا ۲۰ خرید کنم؟ 

بالا گفتم اکثر عرضه اولیه ها سود دارن میگم اکثر چون استادمون میگفت توی۱۵سال اخیر فقط یه عرضه بوده که ...

باید قبلش خرید بزنی تا خودکار برات بخره درسته 

خوب فعلا میخام فقط عرضه اولیه بخرم تا کم کم راه بیفتم و دانشش رو کسب کنم  شما نظرت چیه برا عرض ...

وقت فروش سهامها از تحلیل تکنیکال استفاده میکنیم ولی چون سهامی که تازه عرضه شده(عرضه اولیه)تاریخچه ی تکنیکال نداره پس یا باید از لحاظ بنیادی بررسیش کنی یا روش ساده تر وکم ریسکش این ۳روش زیره.

اول هروقت حجم خریدارا کم شد یعنی نسبت خریدارو فروشنده متعادل شد(عرضه اولیه ها تامدتها فقط خریدار دارن وهیچکس حاضر به فروش سهمش نیست)

دوم هروقت سهم دیگه مثبت ۵نخورد

سوم هروقت سهم منفی شد.

حالابستگی به ریسک پذیری هم یکی از موقعیتهای بالارو برای فروش انتخاب میکنیم  از بالا ریسک کمتریه ولی دو وسه ریسکشون به ترتیب بیشترمیشه.

نکته ممکنه سهم بعداز حتی منفی شدن بازم رشد کنه ولی دیگه اینکه بخوای کی بفروشی وبه چقدر سود قانع باشی بستگی به پلن خودت داره

باید قبلش خرید بزنی تا خودکار برات بخره درسته 

نه موقع ثبت نام ازت سوال می‌کنه مایلی عرضه های اولیه رو کارگزاری برات بخره ،اگربله رو انتخاب کنی،و روز عرضه اولیه حسابت شارژ باشه خودش برات خرید میزنه،البته من فقط از کارگزاری مفید خبر دارم درمورد بقیه اطلاعات ندارم

سلام  ببخشید پیامتو ندیده بودم کارگزاری مفید هنوز احراز هویت نرفتم بخاطر کرونا لعنتی  راس ...

شنیدم توی بانک شهرهم احراز هویت میکنن،

درمورد آزمونم بله میگیرن ولی تو شهری که من انجام دادم گفت هرچی بلد نیستی نزن خودم برات میزنم علاوه براینکه باگوشیتم میتونی سرچ کنی چون تمام سوالاش تو نت هست