2777
2789
عنوان

چرا نمیخوابم؟

222 بازدید | 15 پست

یه مدته بدنم عادت کرده شبا بیدارم روزا میخوابم دیشب نخوابیدم تا صبح روزم نخوابیدم تاعصری یه دو ساعت خوابیدم اما الان بازم خوابم نمیبره دیوونه شدم چی کنم؟؟

خدایاشکرت...

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

شما رو نمیدونم ولی خودمو صددرصد مطمئنم که افسردگی دارم همش فکر میکنم غصه می خورم فکر و خیال نمیزاره ...

منم این احساسو دارم به نظرت راه حلش چیه به خودمون کمک کنیم؟الان ک نمیشه هبچ جا رفت و با هیچ کس در ارتباط بود

خدایاشکرت...
منم 12 یا1 میخوابیدم ولی الان تا صبح بیدارم یه مشکلیه که همه پیدا کردن واقعا چرا؟ 🤔

واسه من از خونه موندن وتنهایی شده افسرده شدم نمیدونم چی کنم دارم اذیت میشم همسرم میخوابه بیدارم تنهایی کلافم میکنه دوس دارم منم شب بخوابم ارامش بگیرم

خدایاشکرت...
منم این احساسو دارم به نظرت راه حلش چیه به خودمون کمک کنیم؟الان ک نمیشه هبچ جا رفت و با هیچ کس در ار ...

نمیدونم منم همش میگم برم پیش یه مشاور همینطور پیش بره دیوونه میشم باید ایمانمون رو قوی کنیم 😞