2777
2789
عنوان

حال خوب

48 بازدید | 5 پست

چقدر خوب میشد وابستگی نبود فقط عشق بود و دوست داشتن ،چیزی به عنوان سخت بودن فاصله و دوری نبود، دلتنگی وجود نداشت که بشه آدم بره یجای دوووور فقط خودتو عشقت تو یه کلبه خیلی قشنگ با یه منظره زیبا روبه جنگلو دریا ...

توی دنیا غم نبود غصه نبود دلتنگی نبود جنگ نامردی ...

هرچند اعتقاد دارم ک همیشه تو دنیا همه چی باید جفت باشه مثل غم و شادی 

صلح و جنگ 

....

خیلی دیگ حرفام رویایی و غیر قابل تامله 🤭

ولی دلم میخواست که باشه...

بارها شده ک تصمیم بگیرم برم یجای دور خودم باشم و همسرم ولی بخاطر دلبستگی ک به پدر و مادرمو خواهرم دارم نمیتونم برم ...

الان که چندکیلومتر ازشون فاصله دارم دارم دق میکنم

نمیتونم به رویام برسم 

............

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
عالي بود گُل

فدات اسفندیار زمانی 😂

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خیلی دلم میخواد ولی هنوز ب هم نرسیدیم🥺دلتنگی خیلی سختع با اینکع من ادم احساسی نیستم🥺

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh