2777
2789
عنوان

دلیلش چیه 😓

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 26 پست
جدی !!آخه میگفت اسفناج خورده بود میتونه از اون باشه

نمیدونم شاید من کلا دقی یادمه خودم 58 کیلو بودم تواون ماه شدم 50

اسکلیت شده بودم ولی یادم نیست چی خکبم کرد فکر کنم رفتم دگتر دارکی ساده دادو گفت باید تحمل کنم تا برطرف بشه خودش بشوره ببره 

آنچهِِ خوبان هَمهِ دارَن تویِکجاداری ..❤
سر معده اش چیزی استخون مرغی گیر کرده با ماساژ دادن زیر قفسه سینه بالاتر از ناف خوب میشه میشه بندی هم ...

بندی چی هست گلم ...وای چه خوب که اینجا هست 😍😚😚😚😚

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ار چون معده منم اینطور شد یهو اب نمیتونستم بخورم میدیپم بالا میاوردم عذر میخوام البتع نمیدونم بخاطر ...

وااای چه سخت😓 

بندی چی هست گلم ...وای چه خوب که اینجا هست 😍😚😚😚😚

بندی مشهد هست ی پیرزنه ک میری پیشش و سر معده تو یکم ماساز میده و با مهارتی ک داره اون استخونو میده تو معده و دفع میشه اصطلاحا میشه بند سر دل

انسان خوبی باش ولی وقتت رو برای اثباتش ب دیگران تلف نکن🤷‍♂️الهی یهویی همونی بشه ک دلتون❤میخواد 
وااای چه سخت😓 

خیلی متنفرم از پارسال 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

اب هم میخورم متاسفانه حالم بد میشه .. فدات بشم عزیزم به همچنین انشاالله خاله جون هم زود خوب بشن  ...

ممنونم عزیزم😍😘😚😚

بندی مشهد هست ی پیرزنه ک میری پیشش و سر معده تو یکم ماساز میده و با مهارتی ک داره اون استخونو میده ت ...

چه خوب ..حتما بهش میگم چون خودش میشناسه همچین کسی رو که بره پیشش..ممنونم واقعاااااا😍😘

نمیدونم شاید من کلا دقی یادمه خودم 58 کیلو بودم تواون ماه شدم 50 اسکلیت شده بودم ولی یادم نیست چی خ ...

ممنونم دوستم ..خیلی دوستتون دارم چقدر آروم شدم با حرفاتون ..من فکرای بدی میکردم 😍😘😚

سر معده اش چیزی استخون مرغی گیر کرده با ماساژ دادن زیر قفسه سینه بالاتر از ناف خوب میشه میشه بندی هم ...

ببخشید الان متوجه شدم آقا هستین ..ممنونم بابت راهنماییتون🙏

ببخشید الان متوجه شدم آقا هستین ..ممنونم بابت راهنماییتون🙏

عیب نداره منم راهنمایی کردم چون خودم اینجوری بودم واقعا حالا علم پزشکی قبول نداره ولی واقعا خوب میشی

انسان خوبی باش ولی وقتت رو برای اثباتش ب دیگران تلف نکن🤷‍♂️الهی یهویی همونی بشه ک دلتون❤میخواد 
عیب نداره منم راهنمایی کردم چون خودم اینجوری بودم واقعا حالا علم پزشکی قبول نداره ولی واقعا خوب میشی

🙏🙏🙏🙏

ممنونم دوستم ..خیلی دوستتون دارم چقدر آروم شدم با حرفاتون ..من فکرای بدی میکردم 😍😘😚

قربانت عزیزم انشالله همیشه شادو سلامت باشید💗💗

آنچهِِ خوبان هَمهِ دارَن تویِکجاداری ..❤