2777
2789
عنوان

نوزاد

96 بازدید | 16 پست

ماماناکسی تجربه داره راهنماییم کنه.دخترم ۶ماهشه دوروزه نیم درجه تب میکنه دائم نمیدونم چشه و بیحاله و نق میزنه درستم نمیخابه همش ناله میکنه دوروزه خواب نداره مشکلش چیه ؟میترسم تواین اوضاع ببرمش دکتر

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واکسن زدی؟شاید از واکسنه 

یا دندون در میاره

با کسی باشید که خودش بخواد مال شما باشه خودش بخواد فقط شما یه نفر تو زندگیش باشید خودش همه اضافه کارای دورشو حذف کنه...اینکه بخوای یه نفرو از چنگ این و اون در بیاری مفت نمی ارزه...😉خودتو پیدا کن گوربابای نیمه ی گمشده😎
واکسن زدی؟شاید از واکسنه  یا دندون در میاره

واکسنشو ترسیدم برم بزنم

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹
داره دندون درمیاره لثه هاشو ببین ملتهبه؟

سفید شده 

برای دندونشه عزیزم

ممنون گلم

دندون نیست ؟

چرافک کنم هس کی دقیقا در میاره حالش خوب بشه

چرافک کنم هس کی دقیقا در میاره حالش خوب بشه

والا نمیدونم چون پسر من تب و اینا نکرد اما ۵ ماه و نیمش بود دندونش نیش زد

خون می چکد از دیده درین کنج صبوری                                               این صبر که من می کنم افشردن جان است