2821
2789
روش مطالعتون به چه صورت بوده؟

من اينجوري خوندم زيستمم تو آزمونا هميشه بالاي ٥٠ زدم نميدونم درسته يا نه روشم

اول كتاب درسي مسلط ميشم بعد ميرم درسنامه نشر الگو ميخونم 

بعد تست ميزنم اگه نكته داشت نكتشو مينويسم بعدا مرور ميكنم 

مثلا نشين كل يه فصلو بخون بعد كلا تستشو بزن اينجوري بازدهي نداره ، يه فصلو تقسيم كن به چند قسمت 

خدايا...🦋. اولين و آخرين اميدمون براي هركاري تويي  دستمونو محكم تر بگير❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما علاوه بر یاد گرفتن مفهوم جملات کتابم حفظ میکردین؟

آره بايد حفظ كرد مخصوصا قيد هارو 😑😑😑😑

خدايا...🦋. اولين و آخرين اميدمون براي هركاري تويي  دستمونو محكم تر بگير❤️
ممنونم عزیزم بنظرتون از الان شدنیه اخرین سنمم هست که میخوره

بله عزیزم شدنی هست مطمئن باشید.خودتو توی دانشگاه فرهنگیان تصور کن و از این تصور قدرت و انگیزه بگیر برای تلاش بیشتر و خستگی کمتر

بله عزیزم شدنی هست مطمئن باشید.خودتو توی دانشگاه فرهنگیان تصور کن و از این تصور قدرت و انگیزه بگیر ب ...

ممنونم عزیزم میگم نکنه توی 3 ماه نرسم مثلا 60 درصد مطالب رو بخونم شما چند ماه خوندین؟

مشخصه هنوز کم سنی پس چیزی نگم بهتره

چقد باهوشی شما

من تمام چیزایی ک میگی رو پشت سر گذاشتم شما بلد نیستی برنامه بریزی به خودت ربط داره اصن نخون

یه رقیب کمتر

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>> 
دوستان کنکوری برای مرور خوب و قوی  من از کتاب خط ویژه برای دینی و شیمی استفاده کردم و برای زی ...

یلدا خانوم میشه بگید برای شیمی از چه روشی استفاده میکردین و از چ منابعی؟ فقط خط ویژه خوندین؟

2828
2791
2779
2792