2821
2789
اره دارم پیش زمینشو اما میگم نکنه نتونم هرچی خوندم رو بزنم 

نه میتونی نگران نباش به شرطی که با برنامه بخونی نه یک روز بخونی بعد خسته شی ادامه ندی بعد دولاره هوس کنی ادامه بدی یه برنامه ریزی مداوم و منظم درس خوندن سه نکته داره یک مکان دو زمان سه علاقه سه کاش رعایت بشه خیلی بازدهیش بالا میره 

چرا که نه مطمین باش تو این مدت میتونیم سه دور کل سه سال رو مرور کنیم بدون حذف البته به شرطی ک دیگه ...

چه خبره 3 دور کل 3 سال اینطوری ک شما میگید هیچی نخوابیم . الان خوابم بهم ریخته سعی میکنم روزی نیم ساعت بهترش کنم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شما برای هر فصل به طور میانگین چقدر وقت میزاشتین و چقدر طول میکشید؟

تقريبا سه روز رو يه فصلم من تاليفي و سراسري ميزنم 

هر روز ٣ ساعت زيست ميخونم 

ولي از الان شروع كني فقط سراسري بزن واس مرور هم موج آزمون نشر الگو فوق العادس

خدايا...🦋. اولين و آخرين اميدمون براي هركاري تويي  دستمونو محكم تر بگير❤️
چه خبره 3 دور کل 3 سال اینطوری ک شما میگید هیچی نخوابیم . الان خوابم بهم ریخته سعی میکنم روزی نیم سا ...

با این طرز فکر معلومه ک نمیشه

اصلا نیازی به بی خوابی نیس

حداکثر 12 ساعت درس خوندن میخاد ولی با برنامه دقیق و مداوم

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>> 

حتی بیشترم میشه گفت و شنود ها میگه که امکان داری سراسری مهر ماه برگزار شه اووووو 6 ماه زمان داری

در قفس هرچه دلت خواست بمان، حرفي نيست                    جرم اين پیله که پروانه نشد، پاي خودت
حتی بیشترم میشه گفت و شنود ها میگه که امکان داری سراسری مهر ماه برگزار شه اووووو 6 ماه زمان داری

واقعا مهر؟؟؟؟؟

من ک از خدامه ولی از کجا معلوم یهو دیدی شد همون سه ماه 

شانس ک نداریم

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>> 
شما تقریبا هر فصل رو چقدر زمان میزاشتین براش؟

من ۳ تا ۴ ساعت هر روز زیست میخوندم بستگی به راحتی و سختی فصل داره بعضی هاشو تو یه روز چندبار دوره میکردم بعصی فصل ها بود دو سه روز یه فصل زمان میبرد

سراسری و موج ازمون کافیه دیگه؟ وقت میشه ؟

آره بابا نگران نباش وقت زياده اگه هدر ندره😉

این تایم فقط برای خوندن یا همراه با تست

هم خوندن هم تست البته بستگي به مطلب فصل هم داره ها 

بعضي فصلا خيلي كمتر تايم ميخوان بعضيا بيشتر

ولي چيزي جز ژنتيك حذف نكن چون سوالاي زيست تركيبين هر چي حذف كني به ضررته