2777
2789
یکی از دوستام ... به شدت دلم میخواد جاش باشم مامان باباش با درکو فهمن باشعورن پولدارن خیلی خیلیبیی ...

میبینی بعضیا چرا اینقد همه چی تمامن اینا مشکل دارن یعنی😥 

میبینی بعضیا چرا اینقد همه چی تمامن اینا مشکل دارن یعنی😥 

نه.. من یه اشنا دارم جز این دختره 

طرف تک فرزنده تاپیکشم فک کنم زده بودم قبلا ها

بد دختره زیبااااااااااااااااترین ادمیه ک دیدم موهاااای خیلی خیلی لخت و بلند وچشمای جذاب و گیرا .. کلییییی ادم دنبالشن دختره حالا پولدارم هست پدرش تحصیلات خیلی بالا داره و مادرش هم بسیار بسیار خانوم عاقلیه و مهربوووون 

کمالات و ادب از سرو روشون میباره کلا زیبایی ثروت ..

اندام عالی و توپ .. ایشونم عشقش و دیدم من ینی برگام ریخت پسره خوش هیکللل چشا سبزززز ورزشکار و درجه یک 

خونشم  نیاوران تهرانه.. واقعا همه چی تمامه تک فرزنده دختره فقطم با من راحته همه چیزو میگه واقعا دردی نداره واقعاا 

کاربرای اقا درخواست دوستی ندید پیلیز😐یاسی ام 🎭اگه کسی بی ادبی نکنه بی احترامی نمیکنم ...  

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

منم دقیقا با سوئیس موافقم ولی با دومی نه آه میلیون ها نفر ممکن بود پشتم باشه پولداری ک نگم برات چقد ...

اره درست میگی 

گروه رز صورتی وزن شروع ۶۰.۵ چی باید بنوبسم توی امضام؟
چقدر حسود دور همین  واقعا  من برا اینکه ببینم کی حسوده اومدم

دمت گرم ، تو که آخر حسودای عالمی، دست گذاشتی روی اولین انسان های روی زمین،، خیلی دلت میخواسته پسر نوح باشی آررره!!!!!

دمت گرم ، تو که آخر حسودای عالمی، دست گذاشتی روی اولین انسان های روی زمین،، خیلی دلت میخواسته پسر نو ...

نه بابا همینجوری گفتم 

انسان خوبی باش ولی وقتت رو برای اثباتش ب دیگران تلف نکن🤷‍♂️الهی یهویی همونی بشه ک دلتون❤میخواد 
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز