2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واقعا و صادقانه میگم هیچوقت دوس نداشتم جای کسی باشم و هیچوقت به کسی حسودی نکردم دروغ نگفته باشم شاید ...

خداروشکر منم کمبودی ندارم آرزوهام حسرتن بیشتر حسرت میخورم تا حسودی

خداروشکر منم کمبودی ندارم آرزوهام حسرتن بیشتر حسرت میخورم تا حسودی

میتونی بهشون برسی کافیه بخوای عزیزم خدا خیلی مهربون تر از تصور منو شماست

من واین بوم نقاشی....🎨♥️
واقعا و صادقانه میگم هیچوقت دوس نداشتم جای کسی باشم و هیچوقت به کسی حسودی نکردم دروغ نگفته باشم شاید ...

هرموقع کمبود داشتی و بعد حسودی نکردی بیا بگو😂

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍
دلم میخواست شهروند سوئیس باشم  توی یک خانواده پولدار و تحصیلکرده و متشخص  یا دلم م ...

منم دقیقا با سوئیس موافقم ولی با دومی نه آه میلیون ها نفر ممکن بود پشتم باشه پولداری ک نگم برات چقد خواستارم

باشه عزیزم مرسی که گفتی 

قربونت😘

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍

یکی از دوستام ... به شدت دلم میخواد جاش باشم

مامان باباش با درکو فهمن باشعورن

پولدارن خیلی خیلیبییییی خوشگله

با عشقش نامزد کرده پسره خیلی خوشگله و دوسش داره

عاقل و خانوما و برای عروس بودن ساخته شده برعکس من که همه رو فراری میدم با سوتیام و مسخره بازیام🤦🏻‍♀️

کاربرای اقا درخواست دوستی ندید پیلیز😐یاسی ام 🎭اگه کسی بی ادبی نکنه بی احترامی نمیکنم ...