2777
2789
عنوان

دندان درد شدید

266 بازدید | 47 پست

تو این اوضاع کجا برم؟ دندانپزشکی رفتن خیلی ریسکش برای ویروس بالاس...به عصب رسیده وحشتناک..با دنتول هم خوب نمیشه با سیر و نمک و زنجفیلم نشد...خیلی درد داره. نبض میزنه تا تو گردن و گیج گاه..حتی دهانم بوی عفونت میده..حفره عمودی پیدا کرده و این درد رو بیشتر میکنه.کاش اوضاع مثل قبل بود صبح میرفتم دندانپزشکی..😢 راهکار خاصی برای کاهش درد ندارید؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آموکسی سیلین و مترانیدازول هر ۸ساعت 

بعدشم دعام‌کن 

چون صد در صد خوب میشه

دندون تا چرک نداشته باشه درد نمیگیره مگه دندون عقل

به جای مقاومت در برابر تغییراتی که خدا برایت رقم زده است، تسلیم شو. بگذار زندگی با تو جریان یابد، نه بی تو. نگران این نباش که زندگی‌ات زیر و رو شود. از کجا معلوم زیر زندگی‌ات بهتر از رویش نباشد. شمس تبریزی♥️

عزیز من وشوهرم هردومس خودت هستیم شوهرم فقط اسپری لیدوکایبن میزنه.مال منم رسیده عصب اصن فریادی هستم بخدا،ژلوفن بازکنم داخلشوبریزرووپنبه بزار رودندونت،دندون ک ب عصب برسه هیچی حواب نمیده،شیاف دیکلوفناکم خوبه

❤خدایاشکرت❤خدایاهمه مریضاروشفابده...هوای ماروهم داشته باش..نوکرتم
یعنی کلا حل میشه مشکلش ؟

نه بابا 

باید بری دکتر درستش کنه 

ولی اونجا هم بری میفرستت خونه چرکش خشک بشه بعدا کار انجام بده روش 

به جای مقاومت در برابر تغییراتی که خدا برایت رقم زده است، تسلیم شو. بگذار زندگی با تو جریان یابد، نه بی تو. نگران این نباش که زندگی‌ات زیر و رو شود. از کجا معلوم زیر زندگی‌ات بهتر از رویش نباشد. شمس تبریزی♥️
یعنی کلا حل میشه مشکلش ؟

منم شنیدم خوبه.ولی من میخورم اصن تاثیرنداره،میتروتیدازول قوی هس لامصب معده دردادم میگیره

❤خدایاشکرت❤خدایاهمه مریضاروشفابده...هوای ماروهم داشته باش..نوکرتم