2777
2789
عنوان

سریال پایتخت

1664 بازدید | 28 پست

یکی از کاربرها نکات مثبت سریال پایتخت و لیست کرده بود....کسی تاپیکش و ذخیره داره؟

انقدر نکات منفیش و برام فرستادن گفتم براشون بگم والا نکات مثبت هم داره خخخ

لطف کنید پیدا کردید منم لایک کنید بخونم

خدایا شکرت به هزار ویک دلیل😍اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...💐حوصله بحث کردن نیست ،،،، تا اطلاع ثانوی تمام حق های دنیا مال شما ...✅   ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین💐الهی؛ گر طُ همراهم نباشی، وایِ من♡ برام دعا کنید تو دلیم سالم بیاد بغلم ،من مطمعنم دعاهاتون در حق من خیلی میگیره چون دلاتون پاکه پاکه 😍هرکی برام دعا کرد وصلوات فرستاد بگه تا منم براش صلوات بفرستم .دوستتون دارم نی نی سایتیا 😍💐😍💐

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اونو نمیدونم ولی تو یه کانال دیدم خواستی بگو بفرستم

روز اول که دل من به تمنای تو پر زد...چو کبوتر لب بام تو نشستم... تو به من سنگ زدی... من نه رمیدم نه گسستم... باز گفتم که تو صیادی و من آهوی دشتم تا به دام تو درافتم همه جا گشتم و گشتم... یه صلوات واسه حاجت دلم میفرستین❤

خیلی بدم اومد بهتاش به باباش پرید دلم برا بهبود سوخت بیچاره ارزوی مرگ کرد . بهتاش مثلا ورزشکاره ولی اخلاق نداره . گرچه خیلی خوب بازی میکنه و بازیش حرف نداره کاش نویسنده یه کم مودب تر مینوشت 

خیلی بدپ اومد بهتاش به باباش پرید دلم برا بهبود سوخت بیچاره ارزوی مرگ کرد . بهتاش مثلا ورزشکاره ولی ...

اینجور جوونا هستن ..واقعیت جامعه س دیگه متاسفانه

لطفا برای شادی روح پدر عزیزم صلواتی بفرستید. اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم
اینجور جوونا هستن ..واقعیت جامعه س دیگه متاسفانه

خدایی بد اموزی داره بخدا بچه دو سالم از دیشب یاد گرفته بزنه تو سر خودش نمیتونستم چشمشو بگیرم این صحنه رو نبینه.اصلا این خانواده کلاااا بی ادبن یه ادم عاقل توشون پیدا نمیشه 

بابا خدایی می پوکیدیم توی این قرنطینه اگه پایتخت هم نبود....به نظر من که محسن تنابنده ثواب عظیمی کرد ...

اینکه صد درصد اون صحنه ای که فهیمه فهمید پسرش دروازه بان شده دست میزد مردم از خنده 😂خیلی از چیزا واقعیت جامعه هست ولی بی ادبی های بچه ها نسبت به بزرگترا رو درک نمیکنم

خدایی بد اموزی داره بخدا بچه دو سالم از دیشب یاد گرفته بزنه تو سر خودش نمیتونستم چشمشو بگیرم این صحن ...

بچه دو ساله ک تا ۱۰ شب بیدار باشه اینجوری میش دیگ😐برنامه کودک ک نیس فیلم بزرگساله😶تو فیلم تو سرخودشون نزنن از گل نازک تر بهم دیگ نگن دیگ چیکار کنن😐😐لا اله الا الله...

°دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                                                     ‌   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ°
خدایی بد اموزی داره بخدا بچه دو سالم از دیشب یاد گرفته بزنه تو سر خودش نمیتونستم چشمشو بگیرم این صحن ...

خب کلا فیلم و سریال رده سنی داره، بچه دوساله رو پدر و مادر باید مدیریت کنن

لطفا برای شادی روح پدر عزیزم صلواتی بفرستید. اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم

کاش اسکرین میگرفتم

درسته عامیانه نوشته شده بود

ولی یادمه نکات خوب و واقعا مثبتی بود

مثل اینکه نقی برادر بزرگترش و نشکوند ( که معتاده) گفت برادرم ماخوذ به حیا هستند....یا غیرت بهتاش روی نوامیسش، مثلا به رحمت گفت چهار تا زن هستند تو می خوای بری چی کار( جشن نفس که هما نتونست شرکت کنه

و با دخترهاش و خواهرشوهرش موندن خونه) یا غیرتی که روی سارا نیکا داره برا اینستا اینا....و خیلی چیزای دیگه