مگنام مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 2002 عنوان تنگی نفس دارم میتونید کمکم کنید لطفا؟ 220 بازدید | 14 پست خسته شدم اینهمه نفس نفس زدم احساس سنگینی میکنم تو سینم چند روزه ،قبلنم داشتم رفتم دکتر اکسیژن وصل کرد 😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 1399/01/16 | 00:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گریمور1377 عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 1229 مرگ بر کرونا😐 به درجه ای از انحراف رسیدم که اگه یه درجه دیگه بچرخم به راه راست هدایت میشم😶😜😎اگه تو خوشگلی و شیطان پرست🤘من شیطانم و خوشگل پرست✌
reyhane22 عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 9752 منم دو روزه درد قفسه سینه و تنگی نفس دارم ....یه لیوان اب خنک بخور و محیط اتاقو خنک کن ...اگه هم بوخور اب داغ بدی بهتر میشی من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین
مگنام مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 2002 بارداری؟ نه 😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
مگنام مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 2002 مشکل قلبی ریوی نداری ریه رو نمیدونم ولی قلبم یه از دریچه هاش تنگه 😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
zendgimasal عضویت: 1397/11/29 تعداد پست: 1090 ماا نمیتونیم کمک کنیم اول یه تست توی سایت بهداشت بده بعدم ب اورژانس بزنگ علائمت رو بگو اونا کمکت میکنن عزیزم وقتی میبینی بحثت با کسی ب جایی نمیرسه بگو حق با شماست هم اون طرف اروم میشه هم اعصابتو از دستش نجات دادی ،احترامتم نگه داشتی
مگنام مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 2002 زنگ بزن 1490 بگو راهنماییت میکنن کرونا هست یا نه اخه تب و سرفه ندارمم ک 😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
mehrdi1365 عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 1620 اینا رو بخر دم کن بخور. البته اگر بارداری نباید مصرف کنی. آدرس کانالش هم زیر عکس هست. قبلش برو تو کانالش بخون.
مگنام مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 2002 اینا رو بخر دم کن بخور. البته اگر بارداری نباید مصرف کنی. آدرس کانالش هم زیر عکس هست. قبلش برو تو کا ... ممنون میخونم 😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭