2777
2789
عنوان

بیاین یه دیقه😔😔

110 بازدید | 12 پست

بچه ها اولین علائم کرونا چند وقت بعد اینکه ویروس وارد بدن میشه خودشو نشون میده لطفتاج واب بدین خیلی مهمه واسم

جان جانانم که هم جانی و هم جانان من😍برا سلامتیم یه صلوات میفرستین خاله جونیا😘😘 منم براتون تو شکم مامانیم دعا میکنم🤲😇خدایا شکرت😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۵ روز تا دو هفته

یکی از فامیلای نزدیکمون گرفته ماهام خودپنواده و همه ببه یه طریقی باهاش در ارتباط بودیم خیلی استرس گرفتم حالم بده اولین علائمش چیه

جان جانانم که هم جانی و هم جانان من😍برا سلامتیم یه صلوات میفرستین خاله جونیا😘😘 منم براتون تو شکم مامانیم دعا میکنم🤲😇خدایا شکرت😊

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!

اصن فشارم افتاده ببخشید غلط املایی دارم نمیفهمم چی دارم مینویسم😭😭😭

روز اول عید همه خانواده شوهرم دور هم جمع شدیم ما دیگه نرفتیم ولی مادر شوهرم اینا میرفتن خونه پدربزرگ شوهرم البته اینم بگم ک اصرار از پدر بزرگمون بود ک باید بیاین و کلا اعتقاد ب کرونا نداش حالام ک یکی از پسراش گرفته هر جور بخوای حسابکنی پدرشوهرم اینا ک اونجا بودن احتمالش بالاس ک گرفته باش پس ماهم داریم😭😭😭😭